Sun'dan büyük kampanya

Java’nın yaratıcısı Sun Microsystems, yazılım geliştiricilere yönelik büyük bir kampanya başlattı. Sun, Java Studio Developer paketini kısa bir süre için 995 dolara indirdi.

Sun'dan büyük kampanya

Java™ teknolojisinin yaratıcısı, önde gelen savunucusu ve network tabanlı bilgi işlem teknolojileri dünyasının lideri Sun Microsytems, yazılım geliştiriciler için büyük bir kampanyaya imza attı. Sun Microsystems, yazılım geliştiricilerin daha etkin ve hızlı uygulamalar yaratmasının yanı sıra ortak kullanılan geliştirme araçlarının gücünün ortaya çıkabilmesini de sağlamak için Java Studio Developer paketini kısa bir süreliğine 1994 dolardan 995 dolara indirdi. 30 Haziran’a kadar sürecek ve alıcılara %50 tasarruf etme imkanı sağlacak kampanyanın kapsamındaki ürün ve hizmetler ise şunlar:

· Sun Java Studio Enterprise: Java Enterprise System üzerinde uygulama ve Web hizmetleri geliştirilmesine yönelik komple platform,

· Sun Java Studio Creator: Java standartlarının gücünü basitleştirilmiş görsel geliştirme teknikleriyle bütünleştiren, iş-kritik uygulamalar için hızlı geliştirme platformu,

· 90 günlük garanti ve kurulum desteği,

· Sun Developers Network’e (kod örneklerinin, özel forumların, eğitimler ve çeşitli kaynakların yer aldığı ağ ortamı) bir yıllık üyelik.

Okuyucu Yorumları