Sunny Türkiye LCD pazarına giriyor!

Türkiye'de hızla gelişen LCD televizyon pazarına SUNNY de "AL" serisiyle girdi.

Sunny de LCD TV pazarında!

2008 yılında birbiri ardına yeni yatırımlara imza atan Atmaca Grup, Sunny markasının elektronik alanındaki ürünlerine Full HD LCD Televizyonları da ekledi. "AL" serisini tüketicilerle buluşturan Sunny Full HD LCD Televizyonlar güçlü teknik özelliklerinin yanı sıra şık ve estetik tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Sunny markası ile yüzlerce elektronik ürünü tüketicilerle buluşturan Atmaca Elektronik Full HD LCD Televizyonları da ürün yelpazesine ekledi. Elektrikli ev aletlerinden, uydu receiver'lara kadar çok çeşitli ürünü 110.000 metrekarelik fabrikasında üreten Atmaca Elektronik, Sunny marka Full HD LCD Televizyonları ile farklı bir sektöre daha adım attı.

Sunny markası ile pazara sunulan LCD TV'ler 42 inch olarak tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Siyah ve gri olarak iki farklı renkte tasarlanan Full HD LCD TV'ler, dijital gürültü önleyici, resim seçim modu, çift scart (skart1, skart5) ve dinamik renk artırımı ve benzeri tüm özellikleri barındırıyor.

Yüksek kalitedeki görüntü formatı, görüntü açısı ve görüntü çözünürlüğünün yanı sıra surround ses efekti de (mono/stereo/dual1/dual2) etkileyici özellikleri arasında yer alıyor. Programlanabilir kapanma ve çoklu dil seçeneği gibi hayatı kolaylaştıran tüm özellikleri de barındıran 42" Sunny Full HD LCD TV, televizyon keyfine önem verenlere ideal bir alternatif olarak sunuluyor.

Ürünün özellikleri

Ürünün özellikleri

AL 42401 Black 42" LCD TV'nin özellikleri ise şöyle:

- Görüntü formatı: 16:9

- Görüntü açısı: 178y/178d

- Görüntü çözünürlüğü: 1920 x 1080

- Kontrast oranı: 6000:1

- Çift scart (skart1, skart5)

- Dinamik renk arttırımı

- Surround ses efekti

- Programlanabilir kapanma

- Çoklu dil seçeneği

- Dijital gürültü önleyici

- Resim seçim modu

- PIP fonksiyonu (skart ve harici anten için)

- RCA girişi

- S-video L/R girişi

- Komponent ve L/R girişi

- VGA girişi, HDMI girişi, PC ses girişi, RF girişi


Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları