Sunum ve dosya paylaşımları artık çok kolay!

Astel Elektronik, sunum dünyasında ses getirecek yeni bir ürünü Türkiye'ye getiriyor!

Sunumda yeni dönem!

Astel Elektronik, sunum ve paylaşım dünyasında ezberleri bozacak Christie Brio'yu tüketicilerin beğenisine sunuyor. Geleceğin teknolojisi olarak gösterilen Christie Brio ile binlerce kilometre uzaklıktaki kişiler, hiçbir ek cihaz ya da yazılıma ihtiyaç duymaksızın şirket ve misafir ağları üzerinden teknik açıdan iyi kalitede birbirlerine bağlanabiliyor ve hem kendi bağlandıkları cihazın ekranını hem de diledikleri dosyayı davet ettiği kişilerle paylaşabiliyor. Astel Elektronik'in katma değerli hizmetiyle dağıtımını üstlendiği birçok üründe olduğu gibi Christie Brio da global pazarlarla eş zamanlı olarak Türkiye'de satışa sunuldu.

Sunum ve dosya paylaşımları artık çok hızlı ve kolay!

Dünyanın dört bir yanındaki kişilerin, ekstra yazılım ve dongle kurulumu ihtiyacı olmadan birbirleri ile iletişime geçip, video/ses/dosya aktarmalarına olanak sağlayan Christie Brio, bilgiyi sadece tek bir cihazın alt yapısını oluşturduğu sistem üzerinden paylaşıyor. Böylece teknik engelleri ortadan kaldıran Christie Brio, hem verimliliği arttırıyor hem de kolay kullanım deneyimi sunuyor. Yerel ağlar ile Christie Brio'ya bağlanan kullanıcılar, ekranlarını, sunumlarını ve yüksek kaliteli içeriklerini, bir telefon araması kadar hızlı bir zamanda, kolay bir şekilde paylaşıyorlar. Kablolu veya kablosuz bağlantı olanağı sunan, dilenen sayıda kişi ile eşzamanlı video ve audio bağlantısını otomatik olarak koordine eden Christie Brio, bu sunumları bir veya iki ekranda yansıtabilen entegre bir sisteme de sahip. Üstelik cihaz, Mac, PC, iPad, Android tablet ve akıllı telefonlar ile de uyumlu.

Güvenlik artık hiç sorun değil!

Güvenlik artık hiç sorun değil!

Güvenlik artık hiç sorun değil!

Christie Brio'nun zahmetsiz sunum ve paylaşıma olanak vermesi kadar ayrıcalıklı bir diğer özelliği ise güvenlikli yapısı. Christie Brio, özellikle büyük kurumsal şirketler gözetilerek geliştirilmiş bir teknoloji. Bugün çoğu kurumsal işletme, ağ güvenliğini tehlikeye atacak dongle ya da yazılım kullanılmasına izin vermiyor, kullanılan cihazlar için yeni yazılımlar geliştirmek durumunda kalıyor. Christie Brio'nun sadece yerel ağları kullanarak mükemmel bağlantı ve paylaşım ortamı yaratması 'ağ güvenliği' kaygısı taşıyan pek çok kurumsal firmayı şimdiden cezbetmiş durumda.

Ancak Christie Brio'nun güvenlikle ilgili başka artıları da mevcut: Cihaz üzerinde hiçbir kişisel cihaz bilgisi veya içerik kaydı tutulmuyor. Bu sayede bilgi güvenliği teminat altına alınıyor. Buna ek olarak cihaz, hiçbir kişisel cihaz bilgisi veya içeriğinin de kaydını tutmuyor. Ayrıca cihaza veya cihazlar arası iletişime sadece davetli kullanıcılar katılabiliyor.

Christie Brio ile neler yapabilirsiniz?

· - Tüm içeriklerinizi Christie Brio tarafından oluşturulan ortak toplantı odası ekranında paylaşabilirsiniz.

· - Cihazları yerel ağlar üzerinden birbirine bağlayarak tüm katılımcıların aynı içeriği gördüğü çok-mekanlı toplantı oturumları düzenleyebilirsiniz.
- Video ve ses paylaşımına ek olarak, interaktif akıllı tahtalarınız üzerinde gerçek zamanlı oluşturduğunuz çizimleri paylaşabilirsiniz.

· - Aynı toplantı odasında yüksek-kaliteli, sıkıştırılmamış 1080p video paylaşımı yapabilir, farklı mekanlar arasında saniyede 30 kareye kadar video akışı gerçekleştirebilirsiniz.

Christie Brio hakkında daha detaylı bilgi için [email protected] adresine yazabilir veya 0216 466 82 82 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları