"Süper İnternet" ile internet her yerde!

Vodafone, "Süper İnternet" ile herkese, her yerde mobil internete bağlanma olanağı sunuyor!

Vodafone'dan herkese internet

Vodafone, mobil iletişimin çeşitli alanlarında, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. Herkesin, her yerden internete kolaylıkla bağlanabilmesi için "Süper İnternet" dönemini başlatan Vodafone'un kampanyasına katılanlar Ocak ayı boyunca cep telefonlarından internete ücretsiz bağlanabilecek.

1 Ocak-31 Ocak 2011 tarihlerini kapsayan kampanyaya katılmak isteyen Vodafone aboneleri SUPER yazıp 3636'ya bir kısa mesaj gönderiyor ve 1 Ocak'tan itibaren ücretsiz olarak cepten internet kullanmaya başlayabiliyor. Kampanyadan yararlanabilmek için 3G/EDGE/GPRS hizmetleri ile uyumlu bir cep telefonuna sahip olmak gerekiyor. Tüm bireysel faturalı ve faturasız hat abonelerinin yararlanabildiği kampanyaya katılanlara, kazanılan hediyelerin kullanımına ilişkin SMS ile bilgilendirme yapılıyor.

Gökhan Öğüt'ün açıklamaları

Gökhan Öğüt'ün açıklamaları
Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt

Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi:

"3G'nin birinci yılını kutlarken mobil internete ne kadar büyük bir önem verdiğimize vurgu yapmıştık. Bu yaklaşımla 'Herkese Mobil İnternet' misyonumuz çerçevesinde her ihtiyaca uygun mobil internet hizmetleri sunmaya devam ettik. Şimdi bu çabalarımızı bir adım daha öteye taşıyoruz. 'Süper İnternet yılı' olarak ilan ettiğimiz 2011 yılına girerken, abonelerimize güzel bir yeni yıl hediyesi vermek istiyoruz. Herkes, her yerden internete kolaylıkla bağlansın diye, "Süper İnternet" dönemini başlatıyoruz ve Ocak ayı boyunca abonelerimize sunduğumuz cepten internete erişim hizmeti için hiçbir ücret talep etmiyoruz. Dünyanın bir numaralı mobil iletişim şirketi olarak, 25 yıllık tecrübe ve birikimimizden aldığımız güçle en son mobil iletişim teknolojilerini, en uygun fiyata abonelerimize sunmaya devam edeceğiz. 'Süper İnternet' yeni yılın ilk sürprizi ve 2011 yılında gelecek diğer sürprizlerin de habercisi. Bu vesileyle Vodafone Türkiye ailesi adına, herkesin yeni yılını kutluyor; sağlık, başarı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum".

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları