Süper zoom'un da bu kadarı!

Nano Crystal Kaplama ve VR II titreşim önleyici sistem, FX format uyumlu süper telephoto zoom lens!

Süper zoom'un da bu kadarı!

Nikon Corporation 200mm'den 400 mm süper telefoto'ya sıradışı odak uzunluğu ile AF-S NIKKOR 200-400 mm f/4G ED VR II, FX format uyumlu telefoto zoom lensi tanıttı.

Nano Crystal kaplama ve VR II titreşim önleyici sistem ile fotoğraf makinesinin sallanmasından doğan etkiyi enstantane hızının 4 stop kadar artmasına eşdeğer şekilde azalttığı gibi A/M (AF öncelikli, manuel odaklamayı geçersiz kılarak çekim) modlarına da sahiptir. 200mm telefoto'dan 400mm süper telefoto'ya geniş odak menzili ile çok çeşitli açılarla çalışılabilir. Bu lens basın, spor, kuş fotoğrafçılığı gibi zoom kabiliyeti gerektiren alanlarda fotoğraf çekmek için idealdir.

Nikon'un geliştirdiği FX format D3 serisi ve D700 dijital-SLR makineler profesyonel ve ileri amatör fotoğrafçılardan muazzam bir destek aldı. Nikon Corporation, NIKKOR lens seçeneklerini üstün performanslı FX fortmat uyumlu lensler ile geliştirmek ve güçlendirmek niyetindedir.

AF-S NIKKOR 200-400mm f/4G ED VR II Öne çıkan özel

AF-S NIKKOR 200-400mm f/4G ED VR II Öne çıkan özel

Nikon'un 200mm'den 400mm'ye sıra dışı odak menzili ile Süper telefoto zoom
Geniş odak menzili tek lens ile çok çeşitli açılarda fotoğraf çekme imkanı sağlar
Nano Crystal Kaplama ışık gölgelenmesi ve parlamalarını ciddi oranda azaltır
• Dahili titreşim azaltma (VR II) fotoğraf makinesinin sallanmasından doğan etkiyi enstantane hızının 4 stop kadar artmasına eşdeğer şekilde azaltır
• Renk sapmalarının telafisi için adapte edilmiş ED lens elementleri (4)
• A/M (AF öncelikli, manuel odaklamayı geçersiz kılarak) modu
A/M (AF öncelikli, manuel odaklamayı geçersiz kılarak) modu otofokustan manuel fokusa yanlışlıkla geçişi önler. Bunun yanıda M/A ( MF öncelikli, manuel odaklamayı geçersiz kılarak) modu otofokus işlemi sırasında odak halkası döndürülerek manuel odaklama yapılmasına olanak verir. M(manuel odaklama ) modu ile toplam üç odaklama modu mevcuttur.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları