Superscript Kripto Odaklı Sigorta Ürününü Başlattı

İngiltere merkezli bir girişim ve Lloyd's of London sigorta piyasası komisyoncusu Superscript, kripto işletmeleri için özel bir ürün piyasaya sürdü.

Superscript Kripto Odaklı Sigorta Ürününü Başlattı

Kripto para sektörü tüm hızıyla kullanım alanlarını genişletirken en çok kullanılan alanlardan birisi de şüphesiz sigorta sektörü oluyor. Bu alanda yeni ürününü piyasaya süren Superscript, kripto işletmeleri için özel bir ürün piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Son dönemde kripto para birimi ve sigorta, piyasadaki kapasite sıkıntısı ve birçok büyük kripto borsasının kendi kendini sigortalamayı seçmesi, kayıplarını karşılamak için Bitcoin rezervleri tutması, tipik olarak bir "sıcak hava saldırısı" durumunda, güvenli bölge oluşturuyor.

Bu şekilde kripto şirketlerine sigorta hizmeti sunmaya odaklanan ve geçtiğimiz yılki Lloyd's Lab hızlandırıcısının bir parçası olan Superscript, teknoloji ve siber koruma satın alacak ilk kripto işletmelerinin Argent, Chiliz ve CEX olduğunu söyledi.

Bununla birlikte şirket yaptığı açıklamada, dijital varlıklara özel bir ürün sağlayan ilk Lloyd's komisyoncusu olduğunu da vurguladı.

Konu hakkında konuşan Superscript'in sözcüsü şu ifadelere yer verdi:

"Bir platform çökerse veya gizlilik ihlalleri, fidye yazılımı saldırıları, sözleşme ihlalleri, telif hakkı ve IP ihlali varsa, kripto şirketlerinin ana akıma geçmeleri için tüm bunların karşılanması gerekiyor.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.