Surface'in ilk ciddi sınavı ibar'da başladı

Microsoft'un dokunmatik masaları, eğlence sektöründeki ilk sınavına Las Vegas'ta çıktı.

Surface eğlence sektöründe

Las Vegas'taki Rio All-Suite Otel'de bugünlerde farklı bir heyecan yaşanıyor. Microsoft'un Surface teknolojisi, yani dokunmatik masası, otelin içindeki iBar'da görücüye çıktı. iBar'ı dolduran müşteriler, dokunmatik masalarla sipariş vermekten oyun oynamaya ve hatta diğer müşterilerle tanışmaya kadar birçok farklı deneyimi yaşayabiliyor.

Surface teknolojisini kullanan masalar, müşterilerine çok sayıda özel uygulama sunuyor. Bu uygulamalardan en ilginci ise, hiç kuşkusuz "Flirt". Bu uygulamanın amacı, bir müşterinin, diğer masalarda oturan müşterilerle tanışmasını sağlamak. Uygulama, kullanıcısına videolu sohbet ya da resim paylaşmak gibi imkanlar sunuyor.

iBar'ın Surface masaları ile özel olarak hazırlanmış oyunları oynamak veya Las Vegas'ta sanal bir şehir turu yapmak bile mümkün.

Rio All-Suite Otel, iBar'a yerleştirdiği Surface masaları için özel bir reklam filmi hazırlamayı da ihmal etmemiş. Reklam filmi, seksi bir bayanın iBar'a girip arkadaşlarıyla buluşması ile başlıyor. Sonrasında yaşananları ise, videoyu izleyerek kendiniz keşfedebilirsiniz.

Bilindiği gibi, Surface teknolojisi daha önce de AT&T mağazalarında, interaktif ürün demoları için kullanılmıştı. Ancak iBar deneyimi, Surface'in ilk ciddi sınavı olarak değerlendiriliyor.

Okuyucu Yorumları