Surface Mini, Kinect ile (mi) geliyor?

Eğer bu iddia doğruysa, Microsoft'un beklenen "mini" Surface'i, görülmemiş bir özellikle gelecek!

Surface Mini'den sürpriz!

Her ne kadar Microsoft, Surface Mini tablet üzerinde çalıştığını henüz doğrulamamış olsa da, elbette hakkında dedikodular yayılmaya devam ediyor. Ama son gelen dedikodu hakikaten oldukça ilgi çekici. Gelen haberlere göre Microsoft'un yeni "mini"si Surface Mini, Xbox One'ın Kinect modülündeki gibi sensörlere sahip olacak.

Kinect yeteneğine sahip olacağı dedikoduları ortada dolaşmaya başlamışken, halen Microsoft'un Surface Mini tableti üzerinde çalıştığını doğrulamamış olması biraz düşündürücü. Ancak bugüne kadar, sızan pek çok bilginin sonunda gerçeğe kavuştuğunu gördüğümüz için açıkçası bu iddianın doğru olma ihtimalini yüksek görüyoruz. Yani Microsoft'un Surface Mini'sini tıpkı Kinect gibi kontrol edebilecek olursak, kimse şaşırmamalı. Üstelik Microsoft'un bu proje için Xbox takımını görevlendirdiğiyle ilgili dedikodular da bulunuyor.

Peki, Surface Mini bize başka neler sunacak? 7 veya 8 inç ekrana sahip olması beklenen Surface Mini, 1080p çözünürlük desteği gösterecek. Windows 8.1 ile çalışacak olan cihazın, Intel Bay Trail CPU ile gelmesi de muhtemel.

Okuyucu Yorumları