Surface Phone'dan kötü haber!

Microsoft'un beklenen telefonu Surface Phone'un çok yakında sahnede olacağını bekliyorsanız, size kötü bir haberimiz var...

Surface Phone'dan kötü haber!

Microsoft, 26 Ekim tarihinde bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Şirketin bu etkinlikte, yeni "all-in-one" masaüstü PC'sini ortaya çıkarması bekleniyor. Buna Surface marka klavye ve fareler de dahil. Etkinlik donanımdan çok Windows 10'a odaklı, fakat yakın zamanda sızan bilgilere ve haberlere bakacak olursak, yeni donanımları da göreceğimizi söylemek isabetsiz olmaz.

Bu etkinlikte görmeyi beklemediğimiz ise, hakkında sürekli dedikodular duyduğumuz Surface Phone. Bu telefon hakkında duyduğumuz tüm güvenilir bilgiler en erken 2017'nin sonunda çıkacağı yönünde ki daha çok ertelenmesi de mümkün.

Geçtiğimiz yıl konuşulanlara göre, Microsoft'un cihazı 2016'da piyasaya sürmesi bekleniyordu. Fakat Nisan ayında, aynı kaynaktan gelen yeni bir bilgi, telefonun Windows 10 Redstone 2 güncellemesiyle birlikte Nisan 2017'de ortaya çıkarılacağını söylüyordu.

Buna karşın, Temmuz ayında Mary Jo Foley'in haberine göre Surface Phone'un piyasaya sürülüşü Redstone 2'den bir süre sonra bile gerçekleşmeyebilir.

Eğer Microsoft Surface Phone'u gerçekten 2018'de piyasaya sürmeyi planlıyorsa, bu uzun süreli bir bekleyiş olacak. Özellikle firmanın şu anki amiral gemileri olan Lumia 950 ve 950 XL'nin bir sene önce açıklandığını düşününce...

Okuyucu Yorumları