Symantec, Norton 360'ı pazara sundu

Symantec, "Hepsi Bir Arada" tam koruma paketi Norton 360'ı pazara sunuyor.

Norton 360 duyuruldu

PC Güvenliği, İşlem Güvenliği, Yedekleme ve PC Ayarlamalarına İlişkin Fonksiyonaliteyi "Hepsi Bir Arada Güvenlik" Yaklaşımıyla Sunan Norton 360, Türkçeleştirilmiş Olarak Mart Ayı Sonunda Türkiye Pazarına Giriyor.

Symantec, ödüllü Norton ürünleri zincirine eklediği en yeni ürünü Norton 360'ın pazara sunulduğunu duyurdu. Bu kapsamlı çözüm, antivirüs, antispyware, güvenlik duvarı, veri yedekleme, ayarlama, antiphishing ve saldırılardan korunma gibi Symantec'in kendisini ispatlamış endüstri lideri teknolojilerini bir araya getiriyor. Kullanıcıları, bu fonksiyonalitenin sağlanması için birden fazla ürünü satın alma ve yönetme zorunluluğundan kurtaracak olan Norton 360, Hepsi Bir Arada Güvenlik Hizmeti olarak nitelendiriliyor.

Veri kaybına karşı kapsamlı bir koruma sağlamasının yanı sıra, bilgisayarı ve bilgisayar içinde saklı tutulan bilgileri internet tehditleri ve risklerine karşı da koruyarak, kullanıcıların günlük online aktivitelerini kaygısız ve güvenli bir şekilde yerine getirmelerini sağlıyor.

Norton 360 ayrıca, işlem güvenliği özelliği sayesinde kullanıcıları, online dolandırıcılıklara karşı koruyarak, bilgisayar kullanıcılarının online dünyaya ilişkin güvenlerinin yeniden oluşmasına ortam hazırlıyor. Çözüm ayrıca, sıkça rastlanan bilgisayar sorunlarını tespit edip çözümleyerek, bilgisayarların hız ve performansının daha da etkinleştirilmesini sağlıyor.

Okuyucu Yorumları