Symantec, PC sağlığı çözümleri ailesini genişletiy

Symantec, Norton SystemWorks 2006 ve Norton SystemWorks 2006 Premier’den sonra Norton SystemWorks 2006 Basic Edition ile PC sağlığı çözümleri ailesini genişletiyor.

Symantec, PC sağlığı çözümleri ailesini genişletiy

Symantec, ödüllü Norton SystemWorks PC sağlığı çözümleri ailesinin en yeni üyesi olan Norton SystemWorks 2006 Basic Edition’ı duyurdu. Norton SystemWorks 2006 Basic Edition, kullanıcılara bilgisayarlarının bakımı, optimizasyonun sağlanması, sık rastlanan problemlerin çözümü ve sistem performasının artırılması için gerekli araçları sağlıyor.

Symantec, yirmi yıldan uzun bir süredir müşterilerine bilgisayarlarını en üst performans seviyesinde çalışır durumda tutmalarına yardımcı olan temel araçlar sunuyor. Bilgisayar kullanıcıları, 1998 yılında SystemWorks’ün piyasaya çıkmasıyla birlikte endüstrinin ilk entegre PC sağlığı çözümleri takımından yararlanmaya başladı. Bugün kullanıcılar, Norton SystemWorks 2006, Norton SystemWorks 2006 Premier ile Norton SystemWorks 2006 Basic Editon ürünleri arasından kendi ihtiyaçlarına en uygun olanını seçme şansına sahipler.

Norton Utilities içinde sunulan güvenilir araçlara ek olarak Norton SystemWorks 2006 Basic Edition, müşteriye göre ayarlanabilen, problemleri tarayan, bunları raporlayan ve tek bir tuşa basarak, kullanıcıların problemi gidermek isteyip istemediklerini seçme imkanı veren ‘Tek Tuşla Genel Kontrol’ özelliğini de içeriyor. Norton SystemWorks 2006 Basic Edition’da ayrıca Symantec’in güçlü veri koruma ve kurtarma çözümü Norton GoBack de yer alıyor. Norton GoBack, sistemleri problemli kurulumların, hatalı yazılımlar ile spyware ve adware gibi istenmeyen programların yol açtığı zararlardan koruyor.

Kullanıcılar, Norton SystemWorks 2006 Basic Edition’ın bir parçası olan Norton Cleanup ile PC’lerini kolayca temizleyebiliyor. Buna ek olarak, İnternet yığınlarını, en son kullandıkları dosyaları, medya dosya loglarını ve geçici dosyaları kaldırararak, sistemlerinin etkinliğinin artırabiliyor ve gizliliklerini koruyabiliyorlar.

Norton SystemWorks 2006 Basic Edition’da belirli bir zamanda çalışan süreçleri tanıyarak kullanıcılara bunların genel performansa etkilerini belirleme imkanı veren Process Viewer 2.0 da bulunuyor. Norton SystemWorks 2006 Basic Edition kullanıcıları ayrıca, hemen hemen bütün Windows XP kısa yollarını açıp kapatmalarına olanak sağlayarak, Windows ortamını kendi ihtiyaçlarını cevap verecek şekilde kişiselleştiren System Optimizer 2.0’den de yararlanıyorlar.

Okuyucu Yorumları