Symantec Ürünleri Ödüle Doymuyor

Yazılım ve bilgi teknolojisi yöneticileri, ‘Symantec DeepSight Threat Management System’ ve ‘Norton Internet Security’i en başarılı çözümler olarak seçti.

Symantec Ürünleri Ödüle Doymuyor

Bilgi güvenliğinde dünya lideri Symantec’in iki ürünü, Yazılım ve Bilgi Teknolojileri Birliği (Software & Information Industry Association) tarafından verilen 2004 Codie Award ödüllerine layık bulundu. Symantec’in ‘Symantec DeepSight Threat Management System’ı ‘En Başarılı Kurumsal Güvenlik Çözümü’, ‘Norton Internet Security’ ise ‘En Başarılı Güvenlik Ürünü’ seçildi. Her iki ürün de toplam 800 aday arasından seçilirken, Symantec birden fazla 2004 Codie Award’una layık görülen 6 firmadan biri oldu.
Symantec’in, ev kullanıcılarından kurumlara, resmi kuruluşlardan akademik kullanıcılara kadar uzanan geniş kullanıcı profiline bilgi sistemlerini ve verileri korumada etkin, yenilikçi ve kullanılabilir ürünler sunma presibini sürdürdüğünü belirten Symantec Türkiye Müdürü Gökhan Say, verilen ödüllerin bilgi teknolojisi yöneticilerinin de bu yaklaşımı desteklediğinin göstergesi olduğunu ifade etti.

En başarılı kurumsal güvenlik çözümü seçilen Symantec DeepSight Threat Management System, internetin güvenlik durumunu global bir bakışla inceleme olanağı sunan ilk ve önde gelen erken uyarı sistemidir. Tehditleri oluşma aşamasında takibe alıp, kurumları proaktif olaral uyaran sistem, riski azaltmak için neler yapılacağı konusunda da önerilerde bulunuyor.

‘En Başarılı Güvenlik Ürünü’ seçilen Symantec Norton Internet Security ise virüs ve kötü amaçlı yazılım parçalarına karşı uygulanması kolay ve en kapsamlı güvenlik çözümü olarak seçildi. Norton Internet Security, Symantec’in diğer ödüllü ürünleri Norton AntiVirus, Norton Personal Firewall, Norton Intrusion Detection, Norton Privacy Control, Norton AntiSpam ve Norton Parental Control’dan oluşan entegre bir paket.

Codie Awards programı, yazılım ve bilgi teknolojisi firmalarının rakiplerini değerlendirdiği tek ödül programı. Bu yılki aday belirleme sürecinde 600 firmanın toplam 800 farklı ürünü değerlendirildi.

Okuyucu Yorumları