T-Mobile'dan Pokemon Go için bedava veri hediyesi!

Pokemon Go çılgınlığı, şimdi de operatörleri bedava mobil veri sunmaya itiyor!

Pokemon Go için bedava veri hediyesi!

Eğer bir Pokémon Go oyuncusu iseniz, uygulamayı açıp oyunu oynamak için dışarı çıkmadan önce düşünmeniz gereken pek çok şey var: Telefonunuzun bataryası tamamen dolu mu? Uygulama sorun çıkartacak mı? Aylık veri kullanımı sınırınıza yaklaşıyor musunuz?

ABD'li operatör T-Mobile kullanıcılarının bu problemlerden en azından birini düşünmemeleri için harekete geçti. T-Mobile aboneleri, 2017 Ağustos'una kadar ülkenin en popüler uygulamasını kullanırken sınırsız veri kullanımına sahip olacak. Pokémon Go çılgınlığının bu kadar uzun sürüp sürmeyeceği henüz belli olmasa da, bedava veri kullanımı bu süre boyunca kullanıcıların hakkı olacak.

Pokémon Go nedir; nasıl oynanır? İşte rehberiniz!

Bu promosyon, "T-Mobile Tuesdays" pazarlama çalışmasının bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. T-Mobile Tuesdays promosyonunu, geçtiğimiz ay sunulduğu sırada çok fazla bedava pizza vererek Domino's firması için "küçük" bir sorun yaratmıştı.

Ayrıca önümüzdeki hafta için Pokémon'u ilgilendiren ödüller de bulunmakta. 250 kişi, PokeCoins üzerinde harcamak için 100 dolar kazanacakken, beş kişi de bir misafiri ile beraber yeni Pokémon avına çıkmak için ABD'nin herhangi bir yerine gezi hakkı kazanacak.

Okuyucu Yorumları