Tablet-cep karışımı PadFone duyuruldu!

3 boyutlu bir tablet, 'tablet cep' ve dahası... İşte Asus'un Computex'deki son bombaları!

Asus'un Computex bombaları!

Asus, bir cep telefonu ve tabletin birleşiminden meydana gelen 'Padfone'u Computex 2011'de tanıttı. Tanıtılmadan önce görüntülerini burada yayınladığımız ilginç ürünün detayları da açıklığa kavuşmuş oldu.

Asus CEO'su Jonney Shih tarafından tanıtılan prototip, 4.3 inçlik bir akıllı cep ve 10.1 inçlik bir tabletten meydana geliyor. Asus, ürünün son teknik özellikleri üzerinde hala çalışıyor. Şirket'in Computex basın açıklamasına göre Padfone 'mobil bilişim ve iletişim için heyecan verici yenilikler ortaya çıkarıyor'.

Asus'un Computex'de ortaya çıkan diğer heyecan verici cihazları ise sonraki sayfamızda.

Gözlüksüz bir 3D tablet ve daha fazlası!

Gözlüksüz bir 3D tablet ve daha fazlası!
Asus'un yeni gözlüksüz 3D tableti

Asus, yeni Padfone yanında birkaç yeni ürün daha tanıttı. Bunlar arasında '3 boyutlu bir tablet, çok ince ve hafif notebook ve netbook'lar, dünyanın ilk PC hareket algılayıcısı ve 27 inç'lik hepsi bir arada HD masaüstü' bulunuyor.

Bu seneki Computex'de Asus'un tanıttığı en heyecan verici cihazlardan bir tanesi ise yeni Eee Pad MeMO 3D. Bu 7 inçlik yeni tablet '10 inç tabletlere karşı standart bir boyut haline gelmeyi'amaçlıyor.

Portre yönlü yeni Eee Pad, Asus'un yeni Eee Pad Transformer'ının bir devamı ve 7 inç dokunmatik ekran, entegre Bluetooth kulaklığa sahip. En ilginci ise şu: 'MeMO 3D'yi yatay olarak döndürmek, onu gözlüksüz 3D bir ekran haline getiriyor ve mobil eğlenceye yeni bir boyut katıyor'

Asus'un tablet ve cep telefonu melezi yeni 'PadFone'u videomuzda seyredebilirsiniz! Tıklayın!

Okuyucu Yorumları