Tablete dönüşen telefon 2017'de gelebilir!

Samsung'un yılan hikayesine dönen katlanabilen telefonu, galiba bu kez gerçekten yaklaştı!

Katlanan cep yaklaşıyor!

Bazı kaynaklara göre Samsung, tablete dönüşen telefon hayalini 2017'de gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor.

Henüz katlanabilen telefonlara bile geçmiş değiliz, ancak bunun yakın olabileceğine inanılıyor. Bloomberg'in "konuyla alakalı kaynakları", Samsung'un 8 inç'lik bir tablet olacak biçimde genişleyebilen 5 inç'lik bir telefon geliştiriyor. Firma böyle bir telefonu gerçeğe dönüştürebilirse, cihazları tek elle tutamadığımız dönemlerin sonu gelebilir.

Samsung'un üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü diğer esnek telefon ise o kadar heyecan verici görünmüyor. Cihazın ikiye katlanabildiği söyleniyor. Böyle bir cihaza yakın zamanda ortaya çıkan bir patentte rastlamıştık. Telefon hakkında daha fazla detay bulunmuyor; örneğin katlanmışken kullanmaya izin verip vermediği bilinmiyor.

Her şeye rağmen bükülebilen, büyüyebilen telefonların yakında elimize geçeceğine dair elimizde somut bir bilgi olduğunu söylemek zor. Samsung'unkatlanabilen bir telefon çıkaracağına dair raporlara daha önce de birkaç kez rastlamıştık. Ancak Edge serisi ile cesaretli bir adım atan firma, yeni telefonlarının öne çıkmasını sağlamak için bu tür yenilikleri gerçeğe dönüştürebilir.

Okuyucu Yorumları