Takarsan Netbook, takmazsan tablet!

Asus'un hem tablet hem de netbook olarak kullanılabilen Transformer'ı çok yakında Türkiye'de!

Tablet ve netbook bir arada!

ASUS, tabletleri de değişime uğratarak hem tablet hem de netbook olarak kullanabilen Eee Pad Transformer'i Türkiye'de satışa çıkarıyor. Tabletin satış fiyatı 549$ + KDV, klavye ünitesi ile birlikte 649$ + KDV olarak raflardaki yerini 10 Haziran itibariyle almış olacak.

Opsiyonel kullanılan klavyesi, klasik-spor arasında değişim gösteren Eee Pad Transformer farklı tasarımının yanı sıra yüksek donanımı, kullanım kolaylığı ve 16 saate varan pil ömrü* ile büyük ilgi çekiyor. ASUS Türkiye Tabletlerden Sorumlu Ürün Müdürü Can Karaca 10 Haziran'da satışa çıkacak Eee Pad Transformer hakkında "Türkiye'de satışa sunulan Android 3.0 (Honeycomb) işletim sistemine sahip ilk tablet olma özelliğini taşıyor" dedi.

Karaca: "Aynı Donanıma Sahip Bir Rakibimiz Yok"

Her ürün modelinde olduğu gibi tablet pazarında da farklı kullanıcı profillerini göz önüne alarak 4 farklı tablet ürettiklerini belirten Karaca, "İlk olarak Eee Pad Transformer ile pazara giriyoruz ve pazarda değişimin başladığını ifade etmek istiyoruz. Teknoloji marketlerde Haziran'ın ikinci haftası itibariyle yer alacak Eee Pad Transformer ile gerçek gelişimi ve değişimi hissediyor olacaksınız. Diğer tabletlerimiz de bu yıl içinde Türkiye'de olacak" dedi.

Türkiye'deki tablet pazarını da değerlendiren Can Karaca pazarın yeni gelişmekte olduğunu, tabletlerin kullanıcılarca yeni tanınmaya başladığını ve rekabet düşünüldüğünde aynı donanıma sahip rakiplerinin olmadığını belirtti.

Transformer'ın diğer özellikleri

Transformer'ın diğer özellikleri

Transformer'in özellikleri gücünü yansıtıyor
Android 3.0
işletim sistemi ve NVIDIA Tegra 2 işlemci ile sunulan Eee Pad Transformer 178° geniş görüş açısına sahip dayanıklı ve çizilmeyen camdan yapılmış IPS Panel'i, piyasadaki diğer tabletlerle karşılaştırıldığında %50'ye kadar daha canlı ve daha keskin renk çeşitliğine sahip.

Yerleşik SRS Ses teknolojisi ile 3D stereo ses, sahip olduğu 2 kamera (ön 1.2 MP – arka 5.0) ile de kullanıcılarına iyi birgörüntü deneyimi yaşatan Eee Pad Transformer, mini HDMI çıkışı ile HD TV'lerde 1080p video oynatma ve kaydetme olanağı sunuyor.

Hem çalışırken hem de eğlenirken kullanabileceğiniz Eee Pad Transformer, Adobe Flash 10.2** ve sürekli gelişen Android Market ile eğlenceyi parmağınızın ucuna getiriyor.
Ayrıca, kolay dosya paylaşımı ve bellek artırma için de klavye kısmında bulunan yerleşik bir SD Card okuyucu, iki USB portu, touchpad ve 3.5mm audio jack girişi ile de çok amaçlı bir medya merkezi haline geliyor.


*9.5 ve 16 saat pil ömrü genel koşullar için tahmini süredir.
**Adobe Flash 10.2 desteği online varolan yeni versiyon gerektiriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları