Taksi çağırma uygulaması TaxiBUL hazır!

Çevrede bulunan taksileri tek dokunuşla çağırma işlevine sahip uygulama ortaya çıktı!

Taksi çağırma uygulaması!

TaxiBUL, "En çabuk, en kolay" sloganıyla Türkiye pazarına giren ikinci taksi çağırma uygulaması olarak hayatına başladı. TaxiBUL, dışarıda taksi beklemeye son veriyor ve çevrede bulunan taksileri tek dokunuşla çağırmanızı sağlıyor. Yapılan yolculuklar sonucunda taksi bilgilerinin kaydedilmesi özelliğiyle de güvenli yolculuk yapma imkanı veriliyor. TaxiBUL uygulamasını tüm kullanıcılar ve taksiciler ücretsiz olarak kullanabiliyor.

Şehir içinde güvenli ve şeffaf bir ulaşım sağlamayı planlayan TaxiBUL, kullanıcılarına taksinin şoför, araç, durak ve plaka bilgilerini sağlıyor. Ayrıca taksinin geliş süresi ve mesafesini harita üzerinden takip etmeyi olanaklı kılarak yolda, dışarıda taksi beklemeyi ortadan kaldırıyor.

TaxiBUL ile rezervasyon sırasında taksiye not da göndererek konum hakkında detaylı bilgi verilebiliyor. Ayrıca profil ayarlarından kişisel bilgilerinin görünürlüğü de açık ya da kapalı hale getirilebiliyor.

TaxiBUL'un kurucularından Mert Küçüközkan "Artık mobil olan çağımızda uygulamalar hayatımızı çok kolaylaştırıyor. Sektörün gelişmesi ve tüketiciye daha iyi bir hizmet için alternatiflerin çoğalması lazım" diyerek sözlerine şunları ekliyor: "TaxiBUL uygulaması ile hem kullanıcıları hem de taksileri hedefleyerek, şehir içinde kolay ve güvenli ulaşım imkanı sunma fikri ile yola çıktık. Kullanıcılara hizmet sunmanın yanı sıra taksilerin de verimliliğini artırma ve onlara kazanç sağlamak hedefimiz."

Ücret yok, komisyon yok.

TaxiBUL uygulaması tüm kullanıcılar için ücretsiz olup hem iPhone hem de Android cihazlar için indirilebiliyor. Taksiler için ise hiçbir ücret ve komisyon talep etmeyen TaxiBUL uygulamasını şoförler Android cihazlarına indirip uygulama içerisinden ön kayıt talebi göndererek sisteme kolayca başvurabiliyorlar.

TaxiBUL, 2013 yılında Malezya'da düzenlenen GIST Entrepreneurship Yarışması'nda Türkiye'den yarı finale kalan tek uygulama olarak finalde de Onur Ödülü aldı.

Okuyucu Yorumları