Tatil artık "yolamola" ile başlıyor

Tatil artık yolda başlıyor, "yola" hazırlığınızı ona bakmadan yapmayın.

Yola "yolamola" ile çıkın

Nexum'un Çelik Motor için hazırladığı yolamola uygulaması tatil yolculuğunu tatil kadar eğlenceli hale getiriyor, kullanıcılarına yol boyunca sunduğu önerilerle yolculuğu keyifli bir hale dönüştürüyor. yolamola, tatile çıkmadan önce yapılması gerekenler listesinin organize edilmesinden, yol boyunca tüketilecek yaklaşık yakıt miktarına kadar olmazsa olmaz birçok özelliği içinde barındırarak kullanıcılarının işlerini kolaylaştırıyor.

Görsel tasarımı, kullanıcı odaklı grafik uygulamaları ile kullanıcı dostu bir uygulama olan yolamola, hayata bir mola verip tatile çıkanlara tatil yolunda farklı öneriler sunuyor. Tatil için gideceğiniz hedefi seçtikten sonra Lezzet Rotası, Eğlence Rotası, Kültür/Tarih Rotası ya da Direkt Rota seçeneklerinden birini seçiyorsunuz. Böylece tatile giderken tatili yaşamaya yolda başlıyorsunuz. yolamola seçtiğiniz rota üzerindeki görülmesi gereken noktaları işaretleyerek tatil yolculuğunu tatilin çok eğlenceli bir parçası haline getiriyor. Yol üstünde görmek istediğiniz noktalara yaklaşınca sizi uyarıyor.

Yolculuğa çıkmaya hazırlananların en önemli yardımcısı

Lezzet Rotası'nı seçtiğinizde, yol üzerindeki en ünlü restoranları, kıyıda köşede kalmış keşfetmenizi bekleyen lezzet duraklarını sizin için işaretliyor. Size de yolamola ile hayata bir mola verip tatilden olduğu kadar tatil yolculuğundan da keyif almak kalıyor. Benzinmetre uygulaması ile belirleyeceğiniz yerler arasındaki yakıt tüketimi ve ücretleri hakkında bilgi veriyor.

Android ve iOS tabanlı mobil cihazlarda kullanılan uygulamaya Google Play ve iTunes üzerinden ulaşmak mümkün.

Okuyucu Yorumları