Tatilde TV keyfi için TİVİBU!

Tatilde sevdiğiniz programları, filmleri, dizileri ve maçları kaçırmanıza gerek yok! İşte TİVİBU...

Tatilde TV keyfi için...

TTNET, özellikle televizyon ve sinema tutkunu olan tatilcilere 2010 yazını daha da keyifli geçirebilmeleri Tivibu'yu öneriyor. Yaz tatilinin vazgeçilmez mekanları olan kumsal ve plajlarda da artık TV ve sinema izleme keyfi Tivibu ile yaşanabilecek.

TTNET'in, internet üzerinden televizyon ve sinema izleme deneyimi sunan platformu Tivibu, bu yaz tatilcilere hem yolda hem de plajlar başta olmak üzere tüm tatil mekanlarında TV ve sinema izleme keyfini sunmayı amaçlıyor.

Futbol tutkunları, Güney Afrika'da başlayan futbol heyecanını Tivibu ile yaşayabiliyor. Geri Al-İzle özelliği ile canlı yayını 15 dk. geri alabilen tatilciler, deniz keyfinin ardından atılan golleri veya ilginç pozisyonları kolaylıkla izleyebiliyorlar. Gün içerisindeki programları ve fanatiği oldukları dizileri kaçırmak istemeyenler de Tivibu'nun Tekrar-İzle özelliği sayesinde keyiflerine keyif katıyorlar. Tivibu ayrıca, yeni FilmClub kanallarıyla, nefes kesen Hollywood aksiyonlarını, hem küçükler hem de büyükler için en eğlenceli animasyonları, dünyanın dört bir yanından korku filmlerini ve Uzak Doğu sinemasının sıra dışı yapımlarını da üyelerine sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları