Tatile giderken yanınıza alacağınız 3 şey

Tüketici elektroniği pazarının önde gelen oyuncularından Panasonic, Türkiye’de satışa sunduğu yeni taşınabilir ses ve görüntü sistemleri ile yaz aylarının keyfini doyasıya yaşamanıza imkan sağlıyor.

Tatile giderken yanınıza alacağınız 3 şey

Panasonic Türkiye temsilcisi Tekofaks, sıcaklarının iyice bastırdığı şu günlerde kendini deniz kenarına, doğaya veya sokaklara atarak yazın keyfini çıkartmak isteyenler için üç yeni taşınabilir Panasonic modelini satışa sundu. Panasonic’in yeni modelleri ile özel anlarınızı doğrudan DVD’ye kaydedebilir, istediğiniz her an MP3 ve CD dinleyebilir veya film izleyebilirsiniz.

DVD’ye kayıt yapan el kamerası

Panasonic’in yeni dijital kamerası VDR-M50, 8 cm’lik DVD RAM/R diskleri üzerinde doğrudan MPEG2 formatında görüntü kaydedebilen bir cihaz. 18x optik ve 240x dijital zoom özelliği, 800.000 pixel CCD görüntü kalitesi, USB arabirimi, SD hafıza kart yuvası ve 2.5” LCD ekranı ile VDR-M50, bir dijital kamerada ihtiyaç duyabileceğiniz tüm özellikleri bünyesinde birleştiriyor. VDR-M50 ile DVD diske kaydettiğiniz görüntüleri herhangi bir DVD oynatıcıda izlemeniz mümkün. 500 gramlık ağırlığı ve küçük boyutları ise VDR-M50’yi her an yanınızda taşımanıza imkan tanıyor.


CD çalar görünümlü müzik seti

Tatile giderken yanınıza alacağınız 3 şey

Tekofaks’ın Türkiye pazarına sunduğu ikinci taşınabilir ürün olan SLJ-610V, dijital synthesizer radyo, CD ve MP3 çalar özelliklerini bir arada topluyor. SLJ-610V’nin en önemli özelliği ise ev veya ofisinizde kullanabilmeniz için hoparlör standı ile birlikte satılması. Hoparlör standı üzerinde yerleştirilen SLJ-610V, radyo, MP3 ve CD çalarlı bir müzik setine dönüşüyor. SLJ-610V’nın hoparlör standı aynı zamanda SLJ-610V’nin pillerinin şarj olmasını da sağlıyor.


İster videoya çek, ister film izle, istersen de MP3 dinle

Tatile giderken yanınıza alacağınız 3 şey

Panasonic’in Türkiye’de satışa sunulan üçüncü taşınabilir ürünü ses ve görüntü ihtiyaçlarını tek bir üründe çözen D-snap ailesinden SV-AV25. MPEG 4 formatında, 2.11 megapixel CCD görüntü kaydeden ve film oynatan SV-AV25, 4 saate boyunca MP3 ve ACC dosyalarını çalabiliyor. Entegre hoparlör ve mikrofona sahip olan bu ürün, tüm dijital görüntü ve ses kayıtlarını SD hafıza kartı üzerine yapıyor.

Okuyucu Yorumları