Technopc Speedy: Masaüstünde bir dev...

Masaüstü PC rekabetine güçlü bir isim daha katılıyor: İşte Speedy ve farklı donanım seçenekleri...

Masaüstünde bir dev!

1998 yılından bu yana Teknoloji sektöründe faaliyetlerini sürdüren Yücel Elektronik, kendi üretimi tescilli PC markası Technopc'nin yeni ürün serisi Speedy' yi Türkiye pazarına sundu.

2005 yılından bu yana yüksek donanımı uygun fiyatlarla sunan Technopc markası Speedy serisi ile şimdi en iyi performansı da sunuyor. Normal bir bilgisayar, power düğmesine basıldığı andan itibaren yaklaşık 40 ila 90 saniye arasında değişen bir sürede kullanıma hazır hale gelirken, Technopc Speedy bu süreyi 5 saniyeye düşürerek bilgisayar kullanıcılarına zaman kazandırıyor. Technopc Speedy serisindeki en düşük konfügrasyonlu bilgisayarlar, Windows Vista İşletim sistemini sadece 5 saniye içinde açarak bilgisayarınızın işletim sistemi, yüklediğiniz bütün programlarla birlikte çalışmaya hazır halde karşınıza çıkarıyor.

7 farklı doananım konfigürasyonu...

7 farklı doananım konfigürasyonu...

Technopc Speedy, 4 Amd, 3 Adet intel işlemcili olmak üzere 7 farklı konfigürasyon seçeneği ile satışa sunuluyor. Kasa olarak ise siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor. 2 Gb ve 4 Gb bellek secenekleri bulunan Speedy'de 120 Gb ile 500 Gb Sabıt Dısk tercih imkanı sunuluyor. Speedy'nin tüm modellerinde çift katmanlı Dvd-Rw ve 25 farklı hafıza kartını okuyabilen kart okuyucu bulunuyor.

Ömür Boyu Garantili tüm Technopc modelleri Kıngston marka belleklerle üretilirken, kasalarda bilgisayarın içindekı işlemcinin ısısını, sabıt dısklerın ve fanların dönüş hızını gosteren Lcd paneller bulunuyor. Kullanıcılar bılgısayarın içini bu panellerden kontrol etme imkanı bulabiliyor.

Technopc Speedy serisi bilgisayarlar, Yücel Elektronik'in Türkiye genelinde yayılmış Teknocity mağazalarında Technopc Yetkili Satış noktalarında ve internet alışveriş sitesi www.teknocity.com.tr üzerinde, monitor, klavye, mouse, speaker setleri halinde 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları