TECPRO, Samsung ile iş ortaklığına imza attı

TECPRO Bilgi Teknolojileri dünyada teknoloji lideri markalardan biri olan Samsung ile iş ortaklığına imza attı.

TECPRO'dan Samsung ortaklığı!

Tecpro geçtiğimiz günlerde Samsung ve Tecpro organizasyonunda gerçekleştirilen toplantıda , ürün tanıtımlarının yanı sıra iş ortaklarına Samsung –Tecpro iş birliği duyuruldu.

Tecpro Bilgi Teknolojileri genel müdürü İbrahim İlhan yaptığı konuşmada;

Dünya çapında bir teknoloji devi olan Samsung ile bu anlaşmayı yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Ürün gruplarımızın her birinde bir biriyle sinerji yaratacak, bir projeyi bütünüyle tamamlayacak donanımları ürün yelpazemizde bulundurmaya önem gösteriyoruz.

TECPRO, Samsung ile iş ortaklığına imza attı

Uzmanlık alanımız olan Görüntü sistemleri tarafında SAMSUNG markasıyla birinci önceliğimiz iş ortaklarımızla düzenli, sistemli çalışma prensiplerimizle kazanç sağlamaktır dedi. Proje ve çözüm sunduğumuz sektörün ihtiyaç ve beklentilerine göre hareket etmeye çalışıyoruz. Ana felsefemiz katma değerli işler yapmak ve müşterilerimizin işine değer katmak. Tecpro odaklandığı ürün gruplarında, sektöre özel çözümler geliştirme yeteneği ve uzman ekibiyle ön plana çıkmıştır. Tecpro, görüntü sistemleri alanında bünyesine kattığı yeni markalar ve geliştirdiği iş ortaklıklarıyla yatırımlarına devam edecek," diyerek sözlerini tamamladı.

Okuyucu Yorumları