Tecrübe etmeniz gereken 5 Chrome deneyi!

Web tarayıcısı içerisinden çalıştırabileceğiniz bu 5 Chrome deneyi, kesinlikle göz atmaya değer!

5 harika Chrome deneyi!

Web tarayıcıları, 1990'lardaki ilk günlerinden bugüne çok yol aldılar. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Tor ve çok daha fazlası, bugün müthiş bir gelişim göstermiş bulunuyor. HTML5 deneylerinde ise Chrome, önden giden tarayıcılar arasında. Google, çeşitli HTML5 uygulamaları ve oyunlarıyla tarayıcısının neler yapabildiğini gözler önüne sermeyi seviyor. Bu yazımızda ise mutlaka bakmanız gereken 5 Chrome deneyini bir araya getirdik.

Kick with Chrome

Bu futbol oyununu sadece akıllı telefonunuzda oynayabiliyorsunuz. Ülkenizi seçip, topu hareket ettirmek için telefonu kımıldatmanız yeterli.

Tecrübe etmeniz gereken 5 Chrome deneyi!

3D City

Web tarayıcınız içerisinden şehir inşa etmeyi hayal ettiyseniz, artık bu hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Üç seviye arasında seçim yapabilir ve şehriniz için yol, bina ve fazlasını ekleyebilirsiniz.

BlockTris, ROLL.IT ve House Configurator

BlockTris, ROLL.IT ve House Configurator

BlockTris

Tetris oyununun hayranıysanız, onu web tarayıcınızdan da oynayabileceğinizin haberini size vermek istiyoruz. Klavye kontrollerine alışmanız biraz zaman alabilir, ancak alıştığınızda BlockTris'in bağımlısı olabilirsiniz.

Tecrübe etmeniz gereken 5 Chrome deneyi!

ROLL.IT

Eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir oyun olan ROLL.IT'i oynayabilmek için, akıllı telefonunuzu ve web tarayıcınızı bağlayıp, eşitlemeniz gerekiyor (bunu nasıl yapacağınız sitede anlatılıyor). Oyunun amacı, telefonunuzu sallayarak bozukluğu numaralı bölgelere atmak.

Tecrübe etmeniz gereken 5 Chrome deneyi!

House Configurator

House Configurator, hayallerinizdeki evi tasarlamanıza izin veren bir Chrome deneyi. Kapıları, pencereleri ve merdivenleri kullanın ve şatonuzu hazırlayın.

Okuyucu Yorumları