Tek Elle Kullanılabilen Opera Touch Yayınlandı!

Opera, tek elle kullanıma odaklanan ve bununla da yetinmeyen yeni mobil web tarayıcısını indirmeye sundu!

Opera'dan yeni tarayıcı!

Opera, tek elle kullanım için iyileştirilmiş yeni web tarayıcısını Android ve iOS cihazları için yayınladı. Yeni Opera Touch, özellikle tek elinizde çantanızı taşırken, otobüste tutunurken veya çocuğunuzun elinden tutkarken, belki simitinizi yerken işinize yarayacak işlevler sunuyor.

Tek Elle Kullanılabilen Opera Touch Yayınlandı!

Arama modunda, arama kutucuğu seçili olarak açılan Opera Touch, arama sorgunuzu hemen yazabilmenizi sağlıyor. Bu diğer tarayıcılara kısayla küçük bir fark, ancak günlük kullanımda kolaylık sağlayabiliyor. Tarayıcı, aramalarınızı sesle yapmanıza ve barkod okutarak ürün yorumlarına bakmanıza izin veriyor.

Opera Touch, masaüstü Opera'nın en iyi özelliklerini beraberinde getiriyor. Bu özelliklere reklam engelleyici ve cryptojacking koruması dahil ancak en ilginci, Opera Flow adlı yeni eşitleme aracı.

Opera, araştırmalarında kullanıcıların yüzde 69'unun tarayıcıların eşitleme araçlarını kullanmadığını fark etmiş. Bu yüzde firma, bağlantıları, fotoğrafları ve videoları QR kodlarıyla paylaşmanızı sağlayan bir sistem geliştirmiş. Opera Flow, içeriği masaüstü ve mobil arasında paylaşmanızı sağlıyor. Bunun için masaüstünde Opera'nın yeni sürümünü kullanmanız yetiyor.

Opera'nın yeni masaüstü sürümüne eklenen Instant Search işlevi, Alt + Tab tuşlarına basarak istediğiniz anda arama başlatmanızı sağlıyor. Opera'nın masaüstü sürümünü buradan, Opera Touch'ı ise App Store ve Google Play üzerinden yükleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları