Tek objektifli 3D kamera, ilgi görüyor!

Samsung'un tek objektifiyle 3D fotoğraf ve video çekebilen bu kamerası, ilgi görmeye devam ediyor!

3D fotoğraf ve fazlası onda!

Samsung Electronics, bu sene beşincisi düzenlenen Uluslararası Fotoğraf ve Dijital Görüntüleme Teknolojileri Fuarı'na en yeni modelleri ile katıldı. Samsung'un Smart Camera 2.0 özellikleriyle donatılmış yeni smart fotoğraf makineleri ve 3D olarak hem fotoğraf, hem de Full HD kalitesinde video çekimi yapabilen, dünyanın ilk tek objektifli 3D sistemine sahip NX300'ü katılımcıların beğenisini topladı.

Smart Camera 2.0 özellikleriyle daha gelişmiş bir fotoğraf deneyimi

WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F ve ST150F, bu yeni teknolojiye sahip ilk cihazlar olma özelliği taşıyor. Samsung'un yüksek zumlu modeli WB serisi, Dual View DV Serisi ve Stil Sahibi ST serisinin yeni ürünleri olan bu fotoğraf makineleri, yüksek optik performansı ve klasik bir tarzı, Smart Fotoğraf Makinelerinin gelişmiş bağlantı özellikleriyle bir araya getiriyor. Yeni Samsung smart fotoğraf makineleri serisi Nisan ayından itibaren Türkiye'deki kullanıcılarla buluşacak.

Fotoğraf çekmeye yeni bir boyut kazandıran Smart Camera 2.0 teknolojisi ile tanışın

Samsung inovatif Wi-Fi teknolojisine yeni özellikler ekleyerek, beğeni toplayan Smart Fotoğraf Makinelerini daha da geliştirdi ve Smart Camera 2.0'ı ortaya çıkardı. Yeni özellikler eklenen ve eski özellikleri geliştirilen Smart Fotoğraf Makineleri, fotoğraflarınızı sosyal medya siteleri aracılığıyla anında paylaşma olanağı sunuyor. Ayrıca, Autoshare özelliği sayesinde fotoğraflarınız akıllı telefonlarınıza ve tabletinize de aktarılmış oluyor.

Okuyucu Yorumları