Tek tuşla dakikada 35 sayfa tarama

Xerox, arkalı önlü tarama yapabilen, yüksek hızlı yeni tarayıcı cihazı DocuMate 632'yi piyasaya sundu.

Tek tuşla dakikada 35 sayfa

Tek bir seferde 100 A4 sayfa doküman tarayabilen ve dakikada 35 sayfa tarama hızına sahip Xerox Documate 632 ile dijital ortama aktarılan kağıt dokümanlar istenirse e-posta olarak başkalarına gönderilebiliyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, tarayıcı ürünleri portföyünü piyasaya sürdüğü yeni DocuMate 632 model tarayıcı ile genişletiyor. Xerox, DocuMate 632 model yeni tarayıcısı ile tüketicilere yüksek teknoloji, kullanım kolaylığı ve kaliteyi bir arada sunuyor.

DocuMate 632, profesyonel tarama seçenekleri ile Xerox'un piyasaya sunduğu tarayıcı modeller arasında en gelişmiş özelliklere sahip olanı. Küçük ve orta boy ofislere yönelik sunulan Xerox DocuMate 632, fiyat/performans analizi yapıldığında, uygun bir sahip olma maliyeti sunuyor. "Flatbed" (dokümanların yatay şekilde yerleştirildiği) tarama ünitesine sahip olan ve aynı anda çift taraflı (dublex) tarama yapabilen Xerox Documate 632, dakikada tek taraflı 35 sayfa ve önlü arkalı 70 görüntü tarayabiliyor. DocuMate 632'nin, tek bir seferde 100 sayfaya kadar dokümanı besleme ünitesi bulunuyor. DocuMate 632, 600 x 1200 dpi optik çözünürlüğünde, 48-bit derinliğinde, kartvizitten A4 ebat kağıtlara kadar tarama yapabiliyor.

DocuMate 632'nin "Tek Tuş" özelliği sayesinde, istenirse önceden programlanan 99 farklı tarama seçeneğinden biri seçilip, tek bir tuşa basarak tarama yapılabiliyor. DocuMate 632'de taranan dokümanlar arşivlenebiliyor, ağ üzerindeki herhangi bir bilgisayara kopyalanabiliyor ya da e-posta olarak gönderilebiliyor. Ayrıca DocuMate 632, taramayı yaptıktan sonra, görüntüyü isteğe bağlı olarak "PDF" dosyasına veya "JPEG, TIF, BMP" gibi farklı formatlardaki resim dosyalarına dönüştürebiliyor.

Xerox DocuMate 632 ile birlikte kullanıcılara sunulan yazılımlar arasında; kağıt dokümanları dijital ortama aktaran "ScanSoft's OmniPage Pro", mevcut elektronik dosyaları hafızaya kaydedip, PDF formatına aktararak paylaşılmasını sağlayan "ScanSoft's PaperPort 10 Professional", taranan dokümanların görüntü kalitesini kontrol eden "Kofaks VirtualReScan" yazılımı bulunuyor.

Windows XP/2000 ortamında çalışabilen ve USB 2.0 bağlantısını destekleyen Xerox DocuMate 632, Xerox distribütörü Multimedya aracılığı, iki yıl Xerox garantisi ile tüketicilere sunuluyor.

Okuyucu Yorumları