Teknolıjik babalar için özel üretim kulaklık

Plantronics Voyager Legend Altın ile babanızın kulağı daima sizde olacak.

Teknolojik babalara özel

Plantronics, Babalar Günü'nde demode hediyelerden uzaklaşmak ve teknolojik bir hediye almak isteyenlerin adresi oluyor. Tekno-babaları bu özel günde mutlu edecek Plantronics'in mobil kulaklığı Voyager Legend SE, yeni sınırlı tasarımıyla babanıza veya eşinize alacağınız şık bir hediye seçeneği olacak.

Kullanışlılığı ve kalitesiyle piyasadaki çoğu kulaklığı geride bırakan Plantronics Voyager Legend SE, bluetooth destekli iki farklı cihaza kolayca bağlanabiliyor. Özellikle araç kullanmak gibi çevresel uyarıları gözden kaçırmamanız gereken durumlarda yardımcınız olacak Voyager Legend SE, telefonunuza gelen çağrıları da kulağınıza fısıldıyor. ''Answer'' veya ''Ignore'' şeklinde sesli komutlarla çağrıları yanıtlayabildiğiniz veya reddedebildiğiniz kulaklık sayesinde telefonunuza dokunmanıza gerek kalmıyor.

Sınırlı sayıda üretilen Voyager Legend SE üzerinde bulunan ince altın yıldız detayıyla zarif bir duruş sergiliyor. Masaüstü şarj aletini de yanında hediye eden Plantronics sayesinde çağrılarınız cevapsız kalmayacak. İster iş hayatında ister gündelik kullanımda kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz Voyager Legend SE, 90 dakika gibi kısa bir sürede şarj edilebildiği gibi, 7 saat konuşma ve 11 saat bekleme süresi ile vakit tasarrufu da sağlıyor. Voyager Legend SE, üzerinde bulunan üç adet mikrofonu, paslanmaz çelik rüzgâr perdeleri ile dış etkenlerden gelen sesleri filtreleyerek, karşı tarafa HD kalitesinde ses akışı sağlıyor. Sıvı dökülmelerine karşı da dayanıklılığı ön plana çıkan Voyager Legend SE, herkesin sahip olmak isteyeceği bir hediye.

Bimeks, Media Markt, belirli Turkcell Mağazalarında ve hepsiburada.com adresinde bulabileceğiniz Voyager Legend SE Bluetooth mobil kulaklık 349 TL'dir.

Okuyucu Yorumları