Teknoloji tutkunları buluşuyor

Geleneksel hale gelen ITD09 teknoloji günleri kapılarını 9. kez açmaya hazırlanıyor. İşte sürprizler

Davetlisiniz!

Marmara Üniversitesi'nde 24-25-26 Mart tarihlerinde, bu sene dokuzuncusu gerçekleşecek olan ITD'09 (Information Technology Days) Bilişim Fuarı, tüm bilişim meraklılarını Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ndeki Büyük Spor Salonu'nda ağırlıyor.

2001 yılında büyük hayaller, umutlarla başlayan ve gelenekselleşen ITD, Marmara Üniversitesi'nin iki seçkin kulübü olan İ.İ.B.F İngilizce Ekonomi Kulubü Marmara Community ve T.E.F Elektrik Kulubü tarafından ortaklaşa düzenleniyor.

Bu yıl yine Türk Telekom'un Ana sponsorluğunda gerçekleşen ITD'09 bilişim fuarında, BigeAdam destek sponsoru , CHIP Online ve LEVEL Online yayın sponsoru, Best FM radyo sponsoru, Kurukahveci Mehmet Efendi, Knorr Çabuk Çorba, Patos, Red Bull catering sponsorları olarak destek veriyor.

Fuarı ziyaret eden bilişim meraklıları son teknoloji ürünleri inceleme fırsatı bulurken, oyun turnuvalarıyla da daha eğlenceli zaman geçirerek birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatını yakalıyorlar. Ana sponsor Türk Telekom'dan sürpriz hediyeler, Bilge Adam'dan indirimli eğitim kazanma şansı ve fuar boyunca sınırsız eğlence her sene olduğu gibi bu sene de devam ediyor. Sektörün önde gelen firmaları son teknoloji ürünlerini tanıtırken, katılımcılara çeşitli avantajlar ve sürpriz hediyeler sunuyor. Türk Telekom, Bilge Adam, British English, Smart Pro bu yılki katılımcılar arasında.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları