Teknolojik sevgilinize hediye mi arıyorsunuz?

Sevgililer Günü'nde sevgilinizi bir tabletle sevindirmek istiyorsanız, işte size iyi bir fikir!

Sevgililer Günü geliyor

Sevgililer Günü yaklaşırken, teknolojiyi seven, bilgisayarını yanından ayırmayan sevgilinizi ATIV Smart PC ve PC Pro'nun dünyasıyla tanıştırabilirsiniz. Ayrılabilir özel klavyesiyle dizüstü bilgisayardan tablet PC'ye kolayca dönüşebilen ve günün her saati rahatlıkla kullanılabilen ATIV Smart PC ve PC Pro'lar gün içinde rahatlıkla çantalarda taşınabiliyor ve yaratıcı sunumlardan, eğlenceli oyunlara dek tüm çalışmalarınızı gönül rahatlığıyla yapabiliyorsunuz.

Windows 8 işletim sisteminin sunduğu yeniliklerle Samsung smart teknolojisini buluşturan ATIV Smart PC ve PC Pro, dokunmatik ekranıyla bir görüntüyü zoomlarken, küçük bir kaydırma hareketiyle sayfalar arasında gezinebiliyor, en son çıkan eğlence uygulamalarının tüm özellikleri ile kullanıcılar keyifli bir deneyim yaşayabiliyor.

Samsung ATIV Smart PC'ler ile işe giderken yolda kitabınızı okuyabiliyor, ofiste raporlarınızı hazırlayabiliyor, evde oyun oynayabiliyor hatta mutfakta yemek tariflerini takip edebiliyorsunuz.

S-Pen İle gelen profesyonel ve eğlenceli kullanım

ATIV Smart PC Pro ile birlikte sunulan S-Pen sayesinde bilgisayarı kullanmak çok daha kolay oluyor. S-Pen sayesinde toplantılarda not alabiliyor, yazdığınızı dijital hale dönüştürebiliyor, bir metni fotoğraf ve farklı görsellerle daha da zenginleştirebiliyorsunuz.

3G iletişim teknolojisini destekleyen modeller de sunan Samsung ATIV Smart PC 949 $ + KDV, Smart PC Pro 1399$ + KDV'den satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları