Teknolojinin zirvesindeki otomobil CT6

Bu otomobilin arka koltuğuna geçenler, teknoloji konusunda adeta hiçbir şeyden yoksun kalmıyor!

Chromecast destekli otomobil!

Cadillac'ın yeni CT6'sı, arka koltukta sunulabilecek eğlenceyi zirveye taşıyor.

Otomobilin 2.450 dolarlık "Arka koltuk paketi", arka koltukta yolculuk edenler için 10 inç'lik HD ekranlar, bir uzaktan kumanda, dahili Blu-Ray disk çalıcısı, bir çift kablosuz, çift kanallı kulaklık ve HDMI portu ile geliyor. Bunların yanında USB portları, sigara adaptörü ve standart AC portu da size sunuluyor.

Teknolojinin zirvesindeki otomobil CT6

Cadillac'ın otomobili, sektörde bir ilke imza atarak CT6'larla birlikte bir Chromecast'i size "hediye ediyor". 50.000 dolardan pahalı bir otomobilin 35 dolarlık ürünü "hediye etmesi" önemsiz bir şey gibi görünebilir, ancak otomobilin Chromecast ile entegrasyonu ilgi çekici. Arka koltukta oturanlar, telefonlarından veya laptop'larından Chromecast uygulamasını açıp, istedikleri videoyu evde olduğu gibi izleyebiliyorlar. HDMI portu erişilebilir durumda olduğu için isteyen kullanıcılar, Amazon FireTV Stick veya Apple TV gibi farklı cihazları da kullanabiliyorlar. Arka kabinde bir AC portu bulunduğu için oyun çılgınıysanız, otomobile konsolunuzu bile bağlayabiliyorsunuz.

CT6, dahili 4G LTE özelliğine sahip; bu sayede video akışını karşılayacak bant genişliğini size sunuyor. CT6'nın pahalı Platinum modeline (88.460 dolardan başlıyor) dahil edilen Bose Panaray ses sistemi ise size 34 hoparlörden oluşan, dünyanın en iyi otomobil içi ses sistemini sunmayı amaçlıyor. Ses sistemi diğer modellere 3.700 dolara eklenebiliyor.

Teknolojinin zirvesindeki otomobil CT6

CT6'nın farklı modellerine vereceğiniz paraya değip değmeyeceğini söylemek zor; otomobilin para konusunda endişeleri olmayanlar için tasarlandığı kesin. Ancak Cadillac'ın HDMI portunu kullanmaya başlamasıyla birlikte diğer otomobil üreticileri, CT6'da kendilerine örnek alacak şeyler bulabilirler.

Okuyucu Yorumları