Tekrar Kullanılabilir Akıllı Not Defteri

Outliers Akıllı Not Defteri ile not al,uygulama ile dijitalleştir, mikrodalga fırında sil, başa dön!

Tekrar Kullanılabilir Akıllı Not Defteri

Outliers Akıllı Not Defteri ile not alabilir, tüm not defterinizi Outliers uygulaması ve ile dijitalleştirerek PDF'e çevirebilir ve saniyeler içerisinde mikrodalga fırın ile silerek Outliers Akıllı Not Defteri'nizi tekrar kullanabilirsiniz. Ayrıca günüzü planlayabilir, alışkanlıklarınızı takip edebilir, notlarınıza her zaman ulaşabilir, paylaşabilir, ve saklayabilirsiniz. Üstelik defalarca...

Ayrıntılı bilgi için tıklayın: Outliers Akıllı Not Defteri

Outliers Akıllı Not Defteri, başarılı geçen Kickstarter fonlamasından sonra silinebilir versiyonu ile Arıkovanı platformunda Eylül ayında fonlamaya açıldı. Dünyanın birebir dijitalleşen ilk not defteri ve mikrodalga fırında silinebilen iki not defteri markasından birisi olarak 22 günde fonlama hedeflerine ulaşmış bulunmaktalar. Özel olarak mikrodalga fırına karşı güvenli üretilmiş Outliers Akıllı Not defteri ve birlikle gelen Outliers Kalemi ile not aldığınız sürece, tüm not defterinizi mikrodalga fırın veya saç kurutma makinesi ile tamamen silebilir ve Outliers Akıllı Not Defteri'ni sayısız kez kullanabilirsiniz.

Outliers uygulaması, not defteri üzerindeki kare kodlar yardımı ile sayfa numarasını algılar ve sayfaları doğru sıralama yapar. Otomatik olarak sayfa alanını düzenler, açısal bozuklukları giderir. Not defteri Outliers uygulamasında oluşmaya başladığı zaman notlara akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden anlık ulaşabilir, notları PDF halinde tekbir dosya ile dilediğiniz uygulama yardımı ile arkadaşlarınızla paylaşabilir veya bulut bilişim sisteminde saklayabilirsiniz. Sayfalarınızı etiketleme yaparak notlarınız içerisinde aratma yapabilir, sayfalara ek döküman ekleyerek ilişkilendirme yapabilir, ve kartvizitlerinizi uygulama içerisinde tutabilirsiniz.

Kırmızı, Füme, Gri ve Mavi renk seçenekleri ile sunulan Outliers Akıllı Not Defteri, Outliers Kalemi, Android ve IOS uygulaması ile arıkovanı.com'da 49 TL'den fonlanmaya açılmış olup, not alma tecrübesini en üst seviyeye taşımayı hedeflemektedir.