Tekrar Oynamaya Değecek 4 "Remastered" Oyun

Modern donanımlar için yenilenen bu 4 nostaljik oyun, sizi tekrar oynadığınıza pişman etmeyecek!

4 müthiş "yenilenmiş" oyun

Gelişmiş donanım teknolojileri, grafik kartları ve oyun tasarımları, şu sıralar bizi tam anlamıyla geçmişe götürüyor. Klasik oyunların modern grafiklerle yenilenen "remastered" sürümleri, eski oyunların dünyasında yeniden kaybolmanıza olanak tanıyor.

İşte tekrar oynamaya değecek, günümüz donanımları için güncellenmiş 4 oyun.

Grim Fandango Remastered

Grim Fandango'yu bugüne kadar hiç duymadıysanız, bu sizin hatanız. Grim Fandango, dört bölüme ayrılan bir macera hikayesi ve oyunda Manuel "Manny" Calavera'yı yönetiyorsunuz. Hem hikayesi, hem de bulmacalarıyla ilgi çeken oyunu denerseniz, buna pişman olmayacaksınız.

Grim Fandango Remastered, PC, PlayStation 4, iOS ve Android'de oynanabiliyor.

Dark Souls Remastered

Dark Souls, ortalama oyuncuları zorluğuyla acımasızca cezalandırıyor olabilir. Ancak çoğunlukla sözü edilmeyen bir şey var: Oyunun çekici karanlık atmosferi ve engelbeli arazisi, oynanışı kusursuzca tamamlıyor.

Dark Souls Remastered for Nintendo Switch " PS4 " Xbox One

The Last of Us Remastered

The Last of Us, oynanışı ve hikayesiyle çok güzel bir oyun. Bu elden geçirilen sürüm, oyun dokularını ve araziyi geliştirirken 60 FPS'ye yükselen oynanış sayesinde daha akıcı bir deneyim sunuyor.

The Last of Us Remastered for PS4

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Bu güncellemenin en harika yanı, grafikler değil. 64-bit mimarisine sahip bir oyun olan The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, daha sorunsuz, daha iyi çalışıyor.

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition for PC " Xbox One " PS4

Okuyucu Yorumları