Telefon Santrallerine GSM Dahili Abone

Bircom, 2N Netstar "Telefon Santrallerine GSM Dahili Abone" çözümüyle CeBIT'te yerini aldı.

Bircom'dan çözümler

Bircom, CeBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı. Ziyaretçiler ile birebir iletişim kuran Bircom, Türkiye'ye getirdiği son teknoloji ürünleri telekomünikasyon sektörünün temsilcileriyle buluşturdu. Bircom aynı zamanda fuarda çözüm ortağı olmak isteyen firma adaylarıyla da bir araya geldi.

Bircom fuarda 2N Netstar "Telefon Santrallerine GSM Dahili Abone" çözümüyle sektördeki yenilikleri vurguladı.

Telekomünikasyon sektörünün deneyimli markası Bircom, İstanbul'da 7-12 Ekim 2008 tarihleri arasında düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'na katıldı. Sennheiser Communications ürünleri, snom IP telefonları, Vidicode faks sunucuları, Xpeech VoIP ekipmanları ve 2N ağ geçitleri (gateway) gibi dünyanın önde gelen markalarının Türkiye çapında dağıtıcısı olan Bircom, standında bu ürünlerin demosunu gerçekleştirdi, uzman ürün danışmaları aracılığıyla ziyaretçilerden gelen soruları yanıtladı. Bayi adayları ile de bir araya gelen Bircom, bilişim ve telekomünikasyon teknolojilerinden daha verimli yararlanmak isteyen ve standını ziyaret eden firmaların yetkililerine de danışmanlık desteği verdi. Telekomünikasyon ürünlerinde teknolojinin geldiği son noktayı görmek isteyenler 3. Salon 431 numaradaki Bircom standında buluştu.

Bircom 3G'ye Hazır

Bircom 3G'ye Hazır

Bircom portföyündeki 2N ürünleriyle, 3G servislerini kullanmak isteyen işletmelere komple çözümler sunuyor. Tek bir kutuda, internet, VoIP ve GSM haberleşmesini bir arada sunan çözümlerini CeBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'nda ilk kez tanıttı. "2N Office Route" ve "2N Easy route" ürünleriyle kurumlar, karasal hatların olmadığı yerlerde de tüm iletişim teknolojilerini rahatlıkla kullanabilecekler.

2N Netstar'ın özgürlüğe açılan kapısı CeBIT'te

Bircom, CeBIT Bilişim Eurasia 2008 Fuarı'nda pek çok yeni ürünün yanı sıra 2N Netstar "Telefon Santraline GSM Dahili Abone" çözümünü de tanıtacak. GSM teknolojileri alanında dünya liderleri arasında yer alan 2N, sunduğu "GSM Dahili Abone" çözümleriyle cep telefonu ile sabit hatlı telefonların tam entegrasyonunu sağlıyor. 2N Netstar ile kullanıyorsanız, ofisinizdeki sabit hattınızı cep telefonunuzdan sanki tek bir telefon, tek bir numaraymış gibi yararlanabiliyorsunuz. Üstelik de ister alt kattaki fabrikada, ister yurtdışında, kısacısı nerede olursanız olun, bu özgürlüğün keyfini sonuna kadar çıkarabiliyorsunuz.

GSM ağ geçitleri (gateway) alanında dünyada teknoloji lideri olan 2N, sunduğu yenilikçi ve öncü çözümlerle her an her yerde ve kolaylıkla ulaşılabilir olmanızı sağlıyor. Ülkemizde Bircom güvencesiyle sunulan 2N ürünleri, "GSM Dahili Abone" özelliği sayesinde ofisinizdeki sabit hattınız ve cep telefonunuzdan sanki tek bir telefon, tek bir numaraymış gibi yararlanabilmenize imkan veriyor. Dilerseniz arayan kişiyi şirketinizden bir başka çalışanın telefonuna anında aktarabiliyorsunuz.

2N Netstar'la telefon giderlerinizi düşürün

2N Netstar'la telefon giderlerinizi düşürün

2N Netstar sayesinde müşterileriniz sizi tek bir numaradan, masa telefonunuzdan arıyorlar ve aynı anda cep telefonunuz da çalıyor. Siz de nerede olursanız olun, onları yeni bir numara çevirmek zorunda bırakmadan anında yanıt veriyor, ihtiyaçlarına vakit geçirmeden çözüm üretiyorsunuz.

CRM ve ses kayıt sistemleriyle kolaylıkla entegre olan 2N Netstar'ın sunduğu "GSM Dahili Abone" özelliği sayesinde şirketinizin hareket kabiliyeti doruğa çıkartıyor.

2N Netstar'la telefon giderlerinizi düşürün

2N Netstar size büyük hareket kabiliyeti kazandıran "GSM Dahili Abone" özelliği dışında gerçek bir VoIP sihirbazı. Aradığınız yöne göre sizi en ucuz yönden görüştüren Netstar'la tüm operatörlere aynı anda bağlanabilirsiniz. Şubeleriniz arasında bedava görüşebilirsiniz.

Evinizden, cep telefonunuzdan, bilgisayarınızdaki telefon yazılımından şirketinize ulaşabilir ve bu noktalardan ulaşılabilir olursunuz.

Bilgi için
Bircom - 212 319 97 77

Okuyucu Yorumları