Telefon uğruna başına bunlar geldi!

Eğer siz bu adamın yerinde olsaydınız, telefonunuzu kaybetmemek için bu kadar ileri gider miydiniz?

Telefon uğruna başına bunlar geldi!

Telefonlarımız bizler için artık o kadar değerli hale gelmiş durumda ki, bir tuvalete telefon düştüğünde, pek çok kişi bu telefonu almaya çalışacaktır.Ne yazık ki 20 yaşındaki Cato Berntsen Larsen'in yaptığı da tam olarak buydu.

Norveç'ten VG News'in söylediğine göre Norveçli genç, arkadaşının telefonu bir tuvalete düştüğünde Güney Norveç'te yer alan Drammen'de bulunmaktaydı. Neyse ki Larsen ince yapılıydı ve amatör bir dalgıçtı. Bu yüzden de tuvalete giderek telefonu almak için gönüllü oldu. Tahmin edilebileceği gibi işler onun için pek iyi gitmedi.

Bu tuvalet, günümüzde alıştığınız, u boru ile lağım sistemine bağlanan tuvaletlerden değildi. Daha eski olan bu sistem, tuvaletin altında yer alan bir tanktan oluşmaktaydı.

Larsen, bu tanka girmeyi başardı ancak çıkış kısmında bir sorun yaşandı. Tuvalet, sadece yılda bir kere boşaltılmaktaydı ve Larsen, itfaiye gelene kadar bir saat boyunca tankın içerisinde kapalı kaldı. Bileğine kadar pislik içerisinde olduğunu söyleyen Larsen, orada yaşayan hayvanlar da olduğunu söylemekteydi. İtfaiyenin, Larsen'i tanktan çıkartmak için de tuvaleti kesmesi gerekti. Daha sonra da Larsen, Drammen'de yer alan Vestviken Hastanesi'ne kaldırıldı.

Muhtemelen bu noktada herkesin kafasında olan "peki telefonu buldu mu bari?" sorusunun cevabı ise ne yazık ki hayır. BBC'nin belirttiğine göre Larsen telefonu bulamadı...

Okuyucu Yorumları