Telefon "yiyen" iPhone şarj cihazı!

6.135 dolarlık fiyatıyla satışa sunulan bu iPhone şarj cihazını gece görürseniz, korkudan bir daha uyuyamayabilirsiniz...

Telefon "yiyen" iPhone şarj cihazı!

Aranızda David Cronenberg fanı var mı bilmiyoruz fakat bu şarj cihazı adeta onun filmlerinden fırlamış gibi duruyor. Japon sanatçı Mio Izawa tarafından tasarlanan bu iPhone şarj cihazı, korkutucu görünümü ve telefonu şarj ederken onu yemeye kalmasıyla oldukça ürkütücü.

Neden bahsettiğimizi anlamak için yukarıdaki videoyu izlemeniz gerekiyor, fakat izlemeden önce uyaralım: Mideniz kalkabilir! Japon bir sanatçı tarafından üretilen bu şarj cihazı, bir yandan telefonu şarj ederken diğer yandan bağırsak gibi duran kablosuyla hareket ederek telefonu yemeye çalışıyor. Silikon kaplamalı olan Grow Cable, motorlu yapısı sayesinde bu şekilde hareket ediyor.

Grow Cable'ın ilginç bir hayal gücünün eseri olduğu açık. Cihaz görünümü ve çalışma şekliyle bir hayli dikkat çekiciyken, buna bir de fiyatı eşlik ediyor. Grow Cable'ın fiyatı tam olarak 6.135 Dolar olarak biçilmiş durumda. Bu kadar para verip böylesi bir ürünü evine almayı kim ister bilmiyoruz, fakat başta da söylediğimiz gibi David Cronenberg fanları bu cihazı yakından görmek isteyeceklerdir.

Okuyucu Yorumları