Telefonda tuşlama dönemi bitiyor!

Ses Teknolojileri alanında lider ve danışman kuruluş olan SYS’nin Mühendislik ekibi POSTOFFICE XP ürününe Voice Dialing modülünü ekleyerek, konuşma tanıma özelliği ile yepyeni bir sesli yanıt sistemi geliştirdiler. “Aradığınız kişinin adını söyleyin”

Telefonda tuşlama dönemi bitiyor!

“SES” GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ

Konuşma Tanıma (Speech Recognition) teknolojisi ile kullanıcılar, telefon tuşlarını kullanmadan, istedikleri işlemleri sadece sesle yapabiliyorlar. Bu teknolojiyle, özellikle mobil iletişimin gelişmesiyle cep telefonu kullanıcıları için zorluk oluşturan tuşlamaya gerek kalmıyor. SYS’nin Konuşma Tanıma özelliği olan sistemleri ile arayan kişinin lehçesi, konuşma hızı, tonu, vurgusu ayarlanabileceği için telaffuz sorunları yaşanmadan tüm sesler anlaşılıyor.

POSTOFFICE XP, kullanıcıların telefon başında harcadıkları zamanı en aza indirmekte ve telefon operatörlerinin üzerindeki iş yükünü alarak, kaynakların daha etkin kullanılmasını sağladığı belirtiliyor. Dijital Santraller ile tam entegrasyon kuran POSTOFFICE XP, santral ile daha hızlı etkileşim ve daha hızlı iletişime imkan tanıyor.

NATO Sesli Yanıt Sistemleri’nde Türk Teknolojisi Kullanıyor;

Ankara Nato Muhabere Müfreze Komutanlığında çalışan SYS POSTOFFICE XP sistemi ile aradığınız kişiye anında ulaşabiliyorsunuz. NATO, arayan kişiyi tuşlama işleminden kurtararak, onlara modern ve gelişmiş teknolojinin kullanım kolaylığını sunuyor.

Konuşma tanıma teknolojisi zamandan ve operasyon giderlerinden büyük ölçüde tasarruf sağlamakla birlikte pek çok alanda da hayatımızı kolaylaştırıyor. Çok yakın bir gelecekte işyerine gelene e-postalar ofis dışından canlı bir operatörle konuşurcasına telefonla dinlenilebilecek.

Kapasite artırımlarına anında cevap verebilmesi, piyasada bulunabilecek en büyük hat kapasitesine sahip olması, eski sistemlere göre 12 kat hızlı olması ve tek PC’de 64 hat desteği sağlama gibi özelliklerinin yanı sıra konuşma tanıma teknolojisine de sahip olması POSTOFFICE XP’yi iş hayatının yoğun temposu içerisinde vazgeçilmez kılıyor.

Okuyucu Yorumları