Telegram'a Live Location İşlevi ve Fazlası Geldi!

WhatsApp'ın en popüler alternatiflerinden Telegram'ın yeni sürümü Live Location ve fazlasıyla geldi!

Telegram'a yeni işlevler!

Android ve iOS için yayınlanan Telegram 4.4, biri arkadaşlarınızla buluşmanızı kolaylaştıran havalı birkaç yenilikle geldi.

Telegram'ın blog sayfasına göre Live Location (Canlı Konum) işlevi, bulunduğunuz konumu gerçek zamanlı olarak paylaşmanıza olanak tanıyor. Firmaya göre bu işlev, büyük bir etkinlikte arkadaşlarınızla organize olmaya çalışırken işinize yarıyor. İşlevden faydalanmak için menüden "Location"a dokunmanız ve "Share My Location for..." üzerine dokunmanız gerekiyor. Konumunuzu ne kadar süreyle paylaşacağınızı seçebiliyorsunuz.

Live Location işlevi elbette grup sohbetlerinde de çalışıyor. İkinci yenilik ise Telegram'la gelen medya yürütücüsünün baştan tasarlanması. Yürütücü mp3 ve diğer müzik dosyalarını artık daha iyi destekliyor. Müzik çalarken müzik denetimlerini ve çalma listesini açıp, medyayı rahatça kontrol edebiliyorsunuz.

Bunun yanı sıra Telegram, çeviri platformunu herkese açmış bulunuyor. Bu sayede herkes çeviri önerebiliyor ve oy kullanabiliyor. Çeviride değişiklik yapıldığında güncellemeler, tüm uygulamayı güncellemeden otomatik olarak cihazlara aktarılıyor. Türkçe, şimdilik listede yer almıyor ancak takım yeni diller eklemek için çalışıyor ve yakında eklenmesini bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları