Telekom alanında da HP

Fransa’nın Nice kentinde düzenlenen TeleManagement Fuarı’nda, telekomünikasyon alanında faaliyet gösteren Swisscom ve TELUS Mobility’nin, HP Entegre Hizmet Yönetimi (ISM) ve HP OpenView yönetim yazılımları sayesinde kavuştukları çevik kurumsal yapı tanıtıldı.

Telekom alanında da HP

HP fuarda OpenView portföyünde yapılan değişiklikleri de sergiledi. İsviçre’nin önde gelen ses ve veri hizmetleri sağlayıcısı Swisscom Fixnet, ana mobil ağındaki hata, performans ve hizmet etkisi analizleri için HP OpenView TeMIP çözümünü kullanıyor. Bu çözüm, Swisscom’un, ağlarını genişletmesine karşın maliyetleri kontrol altında tutabilmesini sağlıyor. Ayrıca TeMIP çözümü şirkete, yeni hizmetleri ve birden fazla satıcının yer aldığı ağ altyapılarını hızlı ve etkin bir biçimde harekete geçirme esnekliği kazandırıyor.

Kanada’da kablosuz ses, İnternet ve veri hizmetleri sunan TELUS Mobility de BT ve telekomünikasyon ortamlarında HP’nin kurduğu ulusal hata yönetimi platformunu kullanıyor.

HP ISM ve HP OpenView yazılımı, hizmet sağlayıcıların işlerine gerçek anlamda değer katan HP “Adaptive Enterprise - Kurumsal Çeviklik” çözümlerinden yalnızca ikisini oluşturuyor.

Okuyucu Yorumları