Televizyonunuzu akıllandıracak cihaz!

Bir akıllı TV satın almak yerine varolan TV'nizi akıllandırmak, bu yeni cihazla mümkün!

TV'nizi akıllandıran cihaz!

Geleneksel eğlence aracımız olan televizyonların yerini internetin almaya başlamasıyla birlikte, TV'ler yenileniyor, internet ve sosyal ağlar ile birleşerek akıllanıyor. Müzik sitelerinden sosyal medyaya, video paylaşım kanallarından internet televizyonlarına kadar internet üzerinden ulaşılan birçok farklı içeriğe televizyondan erişim sağlayan Smart TV (akıllı TV)'ler üzerinde onlarca içerik sağlayıcı barındırıyor.

Akıllı TV'lerin kuşkusuz en cezp edici özelliği bilgisayar ve televizyonu bir araya getirmesi ve interneti daha büyük bir ekranda sunuyor olması. Ancak akıllı televizyonlara geçiş aşaması ister istemez yeni ve yüklü bir maliyet ortaya çıkarıyor. Bu maliyeti bir medya oynatıcısı sayesinde ortadan kaldırabilir ve yeni bir TV almak yerine, var olan TV'nizi akıllandırmayı oldukça kolay başarabilirsiniz.

Diğer özellikleri ve fiyatı

Diğer özellikleri ve fiyatı

Kumandadan beğenin!

İnternet tabanlı eğlence sistemi O!Play Mini Plus, hem video siteleri ve sosyal medya kanallarına hem de eğlence için çevrimiçi eğlence sunan ağlara hızlı ve sorunsuz erişim için Gigabit Lan ve kablosuz bağlantı imkanı sunuyor. TV'ye HDMI ya da klasik ses-video portu üzerinden bağlanabilen O!Play Mini Plus, uzaktan kumandası ile bir tuşa basarak belleğindeki fotoğraf, videoların kolaylıkla Facebook üzerinden paylaşımına da olanak veriyor.

Ayrıca çok yönlü O!Play Mini Plus'a kablosuz bağlanabilen PC, akıllı telefon ve tabletlerinizdeki medyaları TV'de oynatma imkanınız oluyor. Hatta medya player'a bağlayacağınız USB sürücüde yer alan medyanız da doğrudan TV ekranınıza yansıyor.

Televizyonda sosyal kanallar

Bu set-top box Mediafly, Dailymotion, Facebook, YouTube, Picasa, Flickr'ın yanı sıra binlerce internet televizyonuna, radyo istasyonuna ve çok daha fazlasına bağlanarak online eğlence sağlıyor.
Avrupa'nın en popüler video servis sağlayıcısı Acetrax'ı da destekleyen O!Play Mini Plus 109$+KDV fiyat etiketiyle bu ay Türkiye'de satışa çıkıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları