Telltale Games Yok Oluyor

Kapanma işlemlerini tamamlamak üzere olan Telltale Games'in oyunları da mağazalardan kaybolmaya başladı.

Telltale Games yok oluyor

Telltale Games'in bu seneki büyük işten çıkarmalarının ardından şirkette yalnızca 25 kişi kalmıştı. GameDaily.biz'in raporuna göre şirket, atama işlemleriyle ilgili son aşamalara ulaştı (iflasa benzetilebilir) ve son kapanmak üzere.

Rapora göre Telltale Games'in tasfiyesi Sherwood Partners adlı bir firma tarafından yönetiliyor. Şu sıralar Telltale'in varlıklarında hak iddia edebilecek kişilere mektuplar yollanıyor. Bu işlemlerin Telltale'in Steam'deki ve üçüncü parti PC mağazalarındaki kataloğunu da etkilediği gözleniyor. Back to the Future ve Tales of Monkey gibi eski oyunların çoğu mağazada listelenmediği söyleniyor. The Final Season hariç The Walking Dead'in de mağazadan çekildiği belirtiliyor. En azından Skybound Entertainment'ın Clementine'in hikayesini tamamlamak için The Final Season'ı geliştirmeyi sürdüreceği söyleniyor.

Telltale oyunlarının tamamı ortadan kalkmadan indirmek isteyenler için son şans olabilir. Oyunların mağazadan kaldırılması, onları daha önce kitaplığına eklemiş olanları büyük ihtimalle etkilemeyecek.

Okuyucu Yorumları