Telsim Borcun Bitsin Kampanyası Başladı

Eski Telsim kullanıcılarının borç sorgulama ve ödeme yapabilecekleri bir web sitesi hazırlandı.

Telsim Borç Topluyor

Telsim Mobil Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. tarafından başlatılan Telsim Borcun Bitsin Kampanyası çerçevesinde, borçlu abonelerin, fatura borcu ile gecikme faizini sorgulayabilecekleri, ödeme süreciyle ilgili bilgi alabilecekleri ve ödeme yapabilecekleri bir web sitesi hazırlandı. Bu siteye www.telsimborcumbitsin.com adresinden ulaşılabiliyor. Buna göre, bir zamanlar Telsim hattı kullanan kişilerin, borçlarının olup olmadığından emin olmak için siteye girmeleri öneriliyor. Sitede, telefon numarası ya da ad soyad bilgileri girilerek sorgulama yapılabiliyor.

Borçluların, ilk taksitlerini ödedikten sonra, temerrüt faizi uygulanmaması için kalan taksit tutarlarını aksatmadan www.telsimborcumbitsin.com internet sitesinden ya da Akbank, İş Bankası ve Ziraat Bankası'nın tüm şubeleri ile 0800 211 0 542 numaralı kampanya hattından her ay ödemeleri gerekiyor.

Telsim Borcun Bitsin Kampanyası, 24 Mayıs 2006 tarihinden önceki fatura borçlarının ödenmesi için gecikme faizi indirimi yapılmasını öngörüyor. 9 Nisan – 8 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, borcun peşin ödenmesi halinde gecikme faizinin %75'i, 4 taksitte ödenmesi halinde gecikme faizinin %50'si silinecek.

Okuyucu Yorumları