Telsim markası artık logoda yok

Telsim Vodafone'un geçiş süresi tamamlandı. Artık sadece Vodafone markası ile yola devam edilecek.

Artık Telsim yok

Vodafone tarafından İstanbul Esma Sultan Yalısı'nda bugün düzenlenen basın toplantısında, şirkein CEO'su Attila Vitai, 31 Mart 2007 itibariyle Telsim Vodafone'un geçiş sürecinin tamamladığını ve bu tarihten itibaren sadece Vodafone markasını kullanacaklarını açıkladı.

Yapılan açıklamada, Mayıs 2006'da Vodafone'un Telsim'i satın almasından bugüne müşteri sayısında önemli artışlar kaydedildiği ve 2007'nin ilk çeyreğinde 1 milyonun üzeride yeni müşteri kazanıldığı belirtildi. Vodafone Türkiye'nin toplam müşteri sayısı bugün itibari ile 13.8 milyona ulaştı.

Basın toplantısında konuşan Vodafone CEO'su Attila Vitai "Vodafone Türkiye olarak 2007'nin başından bugüne 1 milyonun üzerinde yeni müşteri kazandığımızı açıklamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Müşteri sayımızdaki bu artış, Vodafone'un dünya standartlarını ve uzmanlığını Türkiye pazarına da taşıdığının somut bir göstergesidir" dedi. Daha fazla bilgi için www.vodafone.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Vodafone'dan bol süprizli haftasonu…
Mobil iletişiminde dünya lideri Vodafone, Türkiye'de 24 Mayıs 2006 tarihinde Telsim'i alarak başlattığı değişim sürecini tamamladı. Vodafone bu büyük değişi, İstanbul'da bir hafta sonu boyunca sürecek çoşkulu ve süprizlerle dolu etkinliklerle kutlayacak. Etkinlik programını aşağıda bulabilirsiniz.

Red Party 31 Mart 2007, Cumartesi
Yer: Zeytinburnu-Kazlıçeşme / Vodafone Çadırı
Saat: 20:00 – 24:00
Vodafone, Zeytinburnu Kazlıçeşme meydanında kurulan dev Vodafone çadırında, süprizlerle dolu muhteşem bir gece hazırlıyor. Red Party, ünlü sanatçılar ve daha önce hiçbir yerde görmediğiniz gösterilerle binlerce kişiyi ağırlayacak.

Taksim Dikey Dans Show 1 Nisan 2007, Pazar
Yer: Taksim Gezi Parkı
Saat: 12:00 – 14:00 / 16:00 – 18: 00
Dünyanın en usta akrobat dansçıları, heyecan verici şovlarını İstanbul'a hediye edecekler. 15 metre yüksekliğindeki duvarlar üzerinden dans ederek inecek olan akrobatlar, modern bir sanat performansı camlandıracaklar. Taksim Gezi Parkı'nda yerçekimine meydan okuyan 4 ayrı şov gerçekleşecek.

Boğaz Show 1 Nisan 2007, Pazar
Yer: İstanbul Boğazı
Saat: 22:00
İstanbul Boğazında düzenlenecek görsel şov ile izleyenlere keyifli anlar yaşatmayı planlayan Vodafone, Boğaz'ı renklerle süsleyerek İstanbul'lulara unutulmaz bir şölen hediye edecek.

Okuyucu Yorumları