Terk edilmiş mekanları bulan web sitesi

Sahiplerine yıllarca hizmet ettikten sonra terk edilen gizemli mekanlar bu sitede...

"Hayalet mekanlar" atlası!

Pek çoğumuz çocukluğumuzda yaşadığımız veya gezdiğimiz yerlerde terk edilmiş, köhne ama hakkında anlatılanlarla tüylerimizi diken diken eden mekanlar görmüşüzdür. Ya perili olduğu iddia edilir, ya da zamanında orada çok ilginç alışkanlıkları olduğu söylenen insanların yaşadığı anlatılır. Çocuklukta hafızalara kazınan bu terk edilmiş yerlerle ilgili merakınız eğer hala devam ediyorsa, size dünyanın farklı yerlerindeki ilginç hikayelere sahip terk edilmiş mekanları tanıtan bu web sitesi ilginizi çekebilir...

Abandoned Places (terk edilmiş mekanlar) adlı bu web sitesi başlangıçta size gezmesi biraz zor gibi gelebilir. Dairesel çizgilerden oluşan tasarımı ile gerçekten de en kullanıcı dostu sitelerden biri olmasa da, tanıttığı mekanların gizemlerine uygun bir tema olduğu düşülmüş. Mekanları tanımak için sağ tarafta bulunan Photo Gallery başlığı altındaki rakamlardan birine tıklayabilir, ardından da terk edilmiş mekanların ilginç hikayelerini okumaya başlayabilirsiniz.

Hala geliştirilmekte olan siteye yeni ve ilginç hikayeler zaman içerisinde eklenmeye devam ediliyor. İngilizce olan siteye şuradan erişebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları