Tetris Runner desteğinizi bekliyor!

Türk geliştirici tarafından eğlenceli oyun Tetris Runner, sevenlerinden destek bekliyor!

Tetris Runner destek bekliyor

Lise son sınıf öğrencisi oyun tasarımcısı tarafından geliştirilen Tetris Runner, bir sonraki aşamaya geçebilmek ve kendini tanıtabilmek için sizin desteğinizi bekliyor. Gamejolt'un düzenlediği yarışmada oyunu desteklemek isterseniz, yapmanız gerekenler oldukça basit.

Oyunun sıralamaya girebilmesi için yüksek oy alması gerekiyor. Oy vermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Öncelikle www.gamejolt.com sitesini açın.

2. Sağ üstte Search tuşunun yanında ''Sign Up'' yazan düğmeye tıklayın. Halihazırda hesabınız varsa, direkt olarak 5. adıma geçebilirsiniz.

3. Çıkan ekranda Facebook hesabıyla kayıt olmak isterseniz ''Sign Up with Facebook '' yazan düğmeye, Twitter ile kayıt olmak isterseniz ''Sign Up with Twitter" yazan düğmeye, kendiniz kayıt olmak isterseniz üstteki kısma e-mail adresinizi, ortadaki kısma kullanıcı isminizi, alttaki kısmada şifrenizi girdikten sonra ''Sign Up'' yazan düğmeye basın.

4. ''Sign Up'' düğmesine tıkladıktan sonra eposta adresinize bir mesaj gelecek. Bu mesajı açın ve ortadaki bağlantıya tıklayın.

5. Şimdi bu mesajdaki linke tıklayarak ya da açılan pencerede sağ üstte ''Search '' bölümüne ''Tetris Runner'' yazıp 2. oyuna tıklayarak oyunun sayfasına gidebilirsiniz. (#16 Tetris Runner değil, sadece Tetris Runner)

6. Açılan sayfa oyunun sayfasıdır. Sayfada biraz aşağıya kaydırın, orada Your Rating yazan kısımdan 5'i seçin ve aşağıdaki ''Save Vote'' yazan düğmeye tıklayın. (Eğer böyle bir kısım yoksa yanlış oyuna girmiş olabilirsiniz)

7. İsterseniz biraz daha aşağıya inip ''Play'' yazan düğmeden oyunu oynayabilir ya da ''Download' yazan düğmeden oyunu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları