The Climb ile yamaçlara tırmanın

Crytek'in yeni Sanal Gerçeklik (VR) oyunu The Climb İle dünyanın nefes kesen yamaçlarında tırmanın.

Tırmanmaya hazır olun

Crytek, görkemli doğada adrenalin yaşatacak ve Oculus Rift platformuna özel Sanal gerçeklik-VR teknolojisi ile geliştirdiği "The Climb" oyununu bugün duyurdu. The Climb, tehlikeli spor yapmayı seven ve heyecan arayanları geri dönüşü olmayan ölümcül bir uçurumda tek başına hayatta kalmaya davet ediyor. Gerçekçi tırmanma lokasyonlarının yer aldığı oyunda oyuncular, Xbox One yada Oculus Touch kontrolörlerinden istediği ile ilham verici bu yolculuğa çıkabilecekler.

Oculus Worldwide Studios Başkanı Jason Rubin: "Crytek, sahip oldukları CRYENGINE teknolojisi ile oyuncuları büyüleyen ve içine alan oyunlar yapmakla ünlü ve daha önce yaptıkları VR demoları kamuoyunun ilgisini bir hayli çekti. Demoları izleyenler için aslında imkansız gibi görünen hayallerinin Rift ile hayata geçtiğini görmek kaçırılmayacak bir deneyim. The Climb, sanatın ve adrenalinin harika bir birleşimi olarak Rift'e yepyeni bir macera oyunu deneyimi getirdi."

İşbirliği hakkında görüşlerini açıklayan Crytek CEO & Başkan ve Kurucusu Cevat Yerli ise; "Oyunlar, bize daima imkansız senaryoların içinde kendimize yer verebilmemiz için olanak sağladı. Rift gibi VR teknolojileri sayesinde ise o senaryolarda gerçekten var olma deneyimini yaşıyoruz. The Climb, oyuncuları dünyanın en tehlikeli aktivitelerinden birini deneyimlemeye davet ederken onlardan, binlerce metre yükseklikte hissetmenin heyecanı ile kendi yeteneklerini kullanmalarını bekliyor."

Okuyucu Yorumları