The Touch: Ekran, Blu-ray ile birleşiyor

Medion imzalı şık dokunmatik ekran-PC'nin içine neler sığdığını tahmin bile edemezsiniz...

Bir ekrandan daha fazlası

Medion, "The Touch X9613" ile dokunmatik ekranlı bir hepsi-bir-arada PC tanıtıyor. Ekran çoklu dokunmatik yönetimi destekliyor ve ayrıca "The Touch"ın bir Blu-ray sürücüsü de var. Bu sayede cihaz özellikle oturma odaları için elverişli hale geliyor.

Sadece 24 inçlik (1920 x 1080 piksel) bir ekrandan oluşan sistemde notebook bileşenleri çalışıyor: Sistemin kalbini 2,0 GHz frekansında çalışan dört çekirdekli Intel Core 2 Quad Q9000 oluşturuyor. Buna ek olarak 4 GB DDR2 bellek, 1 TB sabit disk ve 1 GB video belleği olan Geforce GT240 geliyor. Her şey bunlarla sınırlı değil: Cihazda 2.0 MP webcam, bir DVB-T ve DVB-S alıcı, n-Draft WLAN ve subwoofer destekli tümleşik hoparlörler de mevcut.

Ekran çoklu dokunmatik kullanımı destekliyor. Bu, dokunuşun sadece fare imlecini oynatmakla kalmadığı aynı zamanda el hareketlerine de izin verdiği anlamına geliyor. Örneğin resimleri "sürüklemek" veya "basılı tutarak" köşelere çekebiliyorsunuz. Bunun dışında Medion sesle yönetim özelliği de sunuyor. Özel olarak geliştirilmiş Touch-Centre arayüzü dahilinde PC, farklı fonksiyonları sarf edilen sözcüklerle yönetme imkanı veriyor. Bu sayede kısa emirlerle ses seviyesini ayarlayabilirsiniz.

Medion The Touch X9613 aralık kasım ayından itibaren piyasaya sürülecek ve yukarda belirtilen yapılandırma ile 2000 Euro'ya satışa sunulacak (yurtdışı fiyatı).

Okuyucu Yorumları