ThermalTake'in Core P5 kasasını görmelisiniz!

Bugüne dek pek çok bilgisayar kasası gördük ama hiç biri, bu kasa kadar etkileyici değildi!

Bu kasayı kim istemez...

ThermalTake'in yeni Core P5 bilgisayar kasası o kadar güzel görünüyor ki onu duvarınıza asmak isteyebilirsiniz. PC'leri modern sanat olarak göremeyenler ise Core P5'i standart tower modunda veya masaüstü modunda kullanabiliyorlar.

Yan tarafları açık olduğundan Core P5, minimal derecede filtrasyona sahip. Tek yüzü büyük, saydam bir plastikten oluşan kasa, bileşenlerinizi olduğu gibi sergiliyor.

ThermalTake'in Core P5 kasasını görmelisiniz!

Donanım konusunda ise Core P5, tam bir ATX anakartını ve güç kaynağını destekleyebiliyor. Bununla birlikte işin grafik kartı kısmı biraz belirsiz görünüyor. Sisteminize bir GPU eklemek için esnek PCIe uzatma kablosunu kullanmanız gerekiyor. ThermalTake, bu özelliğin "dahili" olarak geldiğini söylüyor ancak kaç uzatma kablosu sağladığını söylemiyor. Kasanın çalışır halindeki görüntülerde yalnızca bir GPU kullanıldığı görünüyor.

ThermalTake'in Core P5 kasasını görmelisiniz!

Depolama için iki 2,5 inç'lik ve iki 3,5 inç'lik olmak üzere dört sürücüye kadar yer bulunuyor. Böyle bir kasada sıvı soğutmaya yer verilmediğini düşünemiyoruz - zaten Core P5 de bu konuda bizi hayal kırıklığına uğratmıyor.

Bu ayın ortasında kısıtlı sayıda satışa sunulacak olan Core P5'in fiyatının 150 dolar olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları