Sen de Tictoc'la sen de kazan!

Tictoc, kullanıcıları için kazandıran bir kampanya düzenliyor. Katıl, Tictoc'la, kazan!

Tictoc'layan kazanıyor!

Yeni dönemin gelişmiş mesajlaşma ve paylaşım uygulamalarından Tictoc, kullanıcıları için kazandıran bir kampanya düzenliyor. Belirlenen tarihler arasında en fazla Tictoc'layan ilk 50 kişi N11'den 25TL kazanıyor

Dünyanın en gelişmiş mesajlaşma uygulamalarından biri olan Tictoc, kullanıcıları için mesajlaşırken kazandıran bir kampanya düzenliyor. Tictoc'u en fazla kullananlar "alışverişin uğurlu adresi'' N11.com'dan 25 TL'lik alışveriş yapma hakkı kazanıyor. Kampanya 9 Şubat 2015 tarihine kadar devam ediyor.

Kazandıran kampanyada Tictoc kullanıcıları 00:00 ile 23:59 saatleri arası günlük olarak yaptıkları Tictoc aktivitelerine göre puan kazanıyor. Mesaj gönderiminin 1 puan, medya sticker, fotoğraf, video, ses kaydı gönderiminin 2 puan olduğu aktivite puanlamasında Tictoc Kulüp post paylaşımları 10 puan, kulüp postu yorumu ise 1 puan olarak değerlendiriliyor. Sadece 1 kullanıcısı olan kulüp postları ve kendi kendine atılan mesajlar puanlamaya dahil edilmiyor.

Gün sonunda ise Tictoc kullanımına göre en çok puan kazananlar belirleniyor ve ertesi gün saat 12:00'de Ticman mesajı olarak N11'den 25 TL alışveriş yapma hakkı kazandıran 'kod', kullanıcıya gönderiliyor.

Kampanya katılımı ve koşulları hakkında detaylı bilgi için katılımcılar [email protected] adresine elektronik posta atarak yardım alabiliyor.

Okuyucu Yorumları