Tim Cook: "Büyük bir değişim olacak!"

Apple CEO'su Tim Cook'tan Apple hayranlarını heyecanlandıracak önemli açıklamalar geldi!

"Büyük bir değişim olacak!"

Apple Car hakkında söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Apple CEO'su Tim Cook da, bu söylentileri ortadan kaldırmaktan ziyade arabayı onaylamaya doğru giden bir ipucu vermiş olabilir.

Wall Street Journal'ın WSJD Live etkinliğinde konuşan Tim Cook, araba endüstrisinin geleceği hakkında genel olarak yorum yaparak "otomobile baktığımda, gördüğüm şey yazılımın geleceğin arabaları için giderek daha önemli bir yer aldığı oluyor" dedi ve ekledi: "Otonom sürüşün çok daha önemli olduğunu görüyorsunuz."

Gelecek için konuşan Cook "Endüstride devasa bir değişiklik olacak gibi gözüküyor" cümlesini kurmaktan çekinmiyor. Her ne kadar Cook, firmanın bir Apple Car üzerinde çalıştığını direkt olarak söylemiş olmasa da, "gelecekte ne yapacağımızı göreceğiz" cümlesi ile kapıyı aralık bırakıyor.

Cook, kısa dönem için Apple'ın amacının CarPlay sistemi ile kullanıcılara "arabada iPhone deneyimini" sunmak olduğunu söylüyor. Apple ürünlerinin geçmişini düşünürsek de, teknoloji devinin bu değişimin bir parçası olmayı isteyeceği kesin...

Okuyucu Yorumları