Tim Cook: "Jobs'un iyileşeceğine inanıyordum"

Tim Cook, yeni bir röportajda Apple ve Steve Jobs'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu!

Tim Cook'tan yeni Steve Jobs açıklaması!

Apple CEO'su Tim Cook, geçtiğimiz günlerde günü Washington Post'a verdiği söyleşide Steve Jobs'tan iPhone'un geleceğine dair birçok ilgi çekici konuda soruları yanıtladı.

Apple Maps'le ilgili bazı yanlışlar yaptığını ve perakende biriminin yönetimine yanlış kişiyi getirdiklerini itiraf eden Cook, CEO'luğun bir tür yalnızlığa yol açan bir konum olduğunu da ifade etti. İnsanlarda herhangi bir sempati uyandırmaya çalışmadığını belirten Cook, "hepimizin kör noktaları olduğunu ve sadece doğru kişileri değil aynı zamanda sizin sınırlarınızı zorlayacak ve potansiyelinizi en iyi şekilde açığa çıkaracak kişileri işe almak gerektiğini" söyledi.

Cook ayrıca Apple'ın iPhone'a ve dolayısıyla akıllı telefon endüstrisine çok fazla bağlı olduğu eleştirisine de bunun bir sorun değil tersine bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek karşılık verdi. Apple CEO'su ayrıca yapay zekanın akıllı telefonlar için anahtar bir rol oynayacağını ifade etti.

Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs'un öldüğü günü şimdiye kadar yaşadığı en kötü gün olarak hatırlayan Cook, Jobs'un bir şekilde bu hastalığın üstesinden geleceğine kendisini gerçekten ikna ettiğini belirtti.

Okuyucu Yorumları